Life

Bianca Drăgușanu a primit o întrebare dureroasă de la fetița ei, Sofia: „N-am știut cum să reacționez”

Bianca Drăgușanu a dezvăluit una dintre cele mai dificile situații pe care le-a trăit după divorțul de Victor Slav. Fiica ei a încuiat-o cu o întrebare.
22.07.2021 | 12:56
Bianca Dragusanu a primit o intrebare dureroasa de la fetita ei Sofia Nam stiut cum sa reactionez
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au păstrat o relație de prietenie după divorț de dragul fetiței lor, Sofia. Chiar dacă părinții fac tot posibilul pentru ca micuței lor să nu îi lipsească nimic, există momente în care Sofia pune tot felul de întrebări care o lasă fără replică pe fosta asistentă de televiziune.

Bianca a mărturisit recent într-un dialog cu Damian Drăghici una dintre cele mai dureroase întrebări pe care le-a primit de la Sofia. Vedeta a spus că fiica ei a vrut să știe de ce nu tatăl și mama ei nu mai pot fi împreună ca o familie.

ADVERTISEMENT

Momentul respectiv a lăsat-o fără grai pe Bianca. Blondina a apelat la ajutorul fostului ei soț pentru a gestiona situația.

Bianca Drăgușanu, întrebare încuietoare de la fiica ei, Sofia

„Acum 2-3 zile m-am întâlnit cu tatăl ei m-a întrebat: „Mami, noi de ce nu locuim ca o familie?”. Și i-am zis că ne întâlnim cu tati și o să-ți explice el. I-am pasat-o lui”, a declarat Bianca pe Youtube.

ADVERTISEMENT

După asta, a urmat un alt moment în care vedeta s-a simțit ușor stânjenită în fața fiicei sale. „Ne-am întâlnit, Victor a luat-o în brațe și a dat cumva să ne ia pe amândoi în brațe.

Victor o ținea de gât și m-a luat și pe mine și zice: „hai, pupați-vă!”. Eu l-am pupat pe obraz și zice: „nu așa, de-adevăratelea”. Ea voia să fim o familie, să fim toți trei, a fost o situație la care n-am știut cum să reacționez”, a adăugat vedeta.

ADVERTISEMENT

O altă căsnicie eșuată după cea cu Victor Slav

Bianca și Victor nu mai sunt împreună din anul 2014. Cei doi au împreună o fetiță pe care o iubesc ca pe ochii din cap. În urma divorțului, părinții au stabilit de comun acord cum își vor împărți timpul cu Sofia.

După căsnicia cu Victor, Bianca s-a recăsătorit cu omul de afaceri Alex Bodi. Nici această căsătorie nu a fost una cu noroc pentru fosta prezentatoare de televiziune.

ADVERTISEMENT

Cei doi au fost implicați într-o serie de scandaluri care s-au lăsat cu bătăi. Bianca s-a orientat repede după separarea de Bodi și s-a refugiat în brațele lui Gabi Bădălău, fostul soț al cântăreței Claudia Pătrășcanu.

Despre noua ei relație, Bianca face foarte rar declarații alegând să fie ceva mai discretă, probabil la solicitarea lui Bădălău.

 

ADVERTISEMENT