Life

Bianca Drăgușanu a pus piciorul în prag. Decizie definitivă în legătură cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a pus piciorul în prag și a vorbit mai clar ca niciodată despre relația ei cu Alex Bodi.
03.06.2021 | 12:59
Bianca Dragusanu a pus piciorul in prag Decizie definitiva in legatura cu Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a lămurit ultimele evenimente din viața ei, după ce s-a zvonit că s-ar reîntoarce în brațele fostului soț, Alex Bodi.

Blondina a vorbit despre scena aparent romantică în care ea și Bodi se aflau în două mașini diferite și și-au întins mâinile în trafic, pe un pod.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare și asistentă de televiziune a spus-o mai clar ca niciodată. Nu are de gând să se împace cu Bodi!

Bianca Drăgușanu nu se mai împacă niciodată cu Alex Bodi

„Nimic nu s-a schimbat. Din punctul meu de vedere nu se va schimba nimic. Nu există vreo șansă de împăcare vreodată cu această persoană. Tot ce mi se întâmplă e o acțiune premeditată.

ADVERTISEMENT

Întâmplarea din acea zi în care ne-am nimerit în trafic și s-a insinuat că era ceva foarte romantic nu a fost decât o coincidență”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

De la acea întâmplare, au mai apărut o serie de alte imagini cu Bianca și Bodi, iar nimeni n-a mai crezut apoi că e vorba de coincidențe.

ADVERTISEMENT

Și pentru asta blondina are o explicație. Dacă despre scena din trafic a spus că a fost una pur întâmplătoare, următoarele imagini care au apărut în presă cu ea și fostul soț ar fi fost premeditate de acesta.

Bianca nu are dovezi să îl acuze pe Alex că o urmărea și își dorea foarte mult să fie văzut cu ea, însă din partea ei nu a existat nicio întâlnire programată cu el.

ADVERTISEMENT

Afaceristul premeditează anumite întâlniri pentru a apărea în presă?

Vedeta a spus că poate susține ceea ce spune cu martori. „Nu au fost mai multe întâlniri. A fost doar această întâmplare în trafic, moment în care el s-a activat”, a spus Bianca.

Bianca a spus că s-a văzut la salon cu Alex la insistențele unei persoane pe care o are în comun cu Alex Bodi, ziaristă de altfel, care încerca să îi aducă pe cei doi la un numitor comun.

După acea discuție și-a dat seama că nu mai poate exista nimic între ea și afaceristul din Mediaș. Nu este prima oară când Bianca spune că nu mai există cale de împăcare cu Alex Bodi.

Relația lor a cunoscut o serie de suișuri și coborâșuri, iar lumea vorbește deja despre o adevărată telenovelă.

 

 

ADVERTISEMENT