Life

Bianca Drăgușanu a rămas fără permis pentru 30 de zile. Ce a făcut blondina

Bianca Drăgușanu a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile. Acesta depășea o coloană de mașini când a fost surprinsă de oamenii legii.
10.08.2021 | 22:50
Bianca Dragusanu a ramas fara permis pentru 30 de zile Ce a facut blondina
Bianca Drăgușanu a rămas fără permis pentru 30 de zile. Ce a făcut blondina
ADVERTISEMENT

Diva a comis-o și nu va mai putea conduce pentru o perioadă de 30 de zile. A fost surprinsă de polițiști în timp ce depășea o coloană de mașini în zona Grigore Moisil – Bulevardul Lacul Tei.

Bianca Drăgușanu nu a scăpat doar cu atât. A primit și o amendă în valoare de 580 de lei.

Bianca Drăgușanu a rămas fără permis pentru 30 de zile. Ce a făcut blondina

Polițiștii au surprins-o marți, pe Bianca Drăgușanu în momentul în care încălca legea. Aceasta dorea să depășească mai multe mașini oprite la semafor. Oamenii legii au sancționat-o imediat și i-au ridicat permisul de conducere pentru 30 de zile. Incidentul s-a produs în zona   strada Grigore Moisil – Bulevardul Lacul Tei, potrivit stiripesurse.ro

ADVERTISEMENT

Blondina nu a scăpat nici de amendă, iar acum trebuie să scoată din buzunar 580 de lei.

Bianca Drăgușanu a fost implicată în mai multe accidente

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a fost implicată în mai multe accidente auto.

În anul 2014, aceasta a avut un accident în zona Aviatorilor. S-a înțeles însă pe cale amiabilă cu celălalt șofer.

“Eram la Aviatorilor, nici nu știu exact să spun a cui a fost vină. Pur și simplu cred că nu am apreciat distanța și s-au zgâriat mașinile, una de cealaltă. Dar e ceva foarte ușor, ne-am înțeles pe cale amiabilă. Nici nu poate fi numit accident”, spunea atunci blondina.

ADVERTISEMENT

În anul 2015, bolidul condus de divă a fost lovit în spate de o altă mașină în zona Floreasca. Mașina vedetei a fost avariată destul de rău, iar reparațiile au costat în jur de 3.000 de euro. Bianca Drăgușanu nu a depus însă plângere la poliție, pentru ca șoferul să nu fie amendat.

“Suntem oameni, mașinile se repara. Am fost un centru de asigurări si am rezolvat. Din păcate, voi sta două săptămâni cu autoturismul așa, pana se va rezolva”, spunea atunci diva.

ADVERTISEMENT

Blondina a mai suferit un accident chiar în ziua în care a mers la notar pentru a divorța de Victor Slav. Cei doi s-au urcat în mașina unui prieten. Nu după mult timp au fost loviți de un alt automobil.

Atunci Bianca Drăgușanu nu s-a implicat în niciun fel, cel care a coborât și a discutat cu cel care îi lovise fiind Victor Slav.

ADVERTISEMENT