Life

Bianca Drăgușanu a recunoscut toate operațiile estetice pe care și le-a făcut. Cea mai recentă, una de micșorare a buzelor

Bianca Drăgușanu a recunoscut toate operațiile estetice pe care și le-a făcut. Vedeta spune că nu va renunța să își facă și alte modificări.
17.06.2021 | 16:35
Bianca Dragusanu a recunoscut toate operatiile estetice pe care si lea facut Cea mai recenta una de micsorare a buzelor
Bianca Drăgușanu, vedetă tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost numită de multe ori drept cea mai operată vedetă din România. Transformarea ei s-a produs treptat, an de an.

Fosta asistentă de televiziune nu a negat niciodată faptul că s-a supus intervențiilor estetice pentru a arăta bine, ba chiar s-a mândrit de fiecare dată cu asta.

ADVERTISEMENT

Legat de numărul operațiilor și locurile în care și le-a făcut au existat tot felul de speculații. A sosit momentul ca ea însăși să spună adevărul despre trupul ei.

Bianca Drăgușanu a recunoscut toate operațiile estetice pe care și le-a făcut

Bianca Drăgușanu a apărut la Teo Show alături de doctorița ei din Cluj, Alexandra Filip. Medicul estetician al vedetei a enumerat toate intervențiile pe care și le-a făcut blondina.

ADVERTISEMENT

Cea mai recentă este una de micșorare a buzelor, căci Bianca s-a săturat de forma pe care o aveau buzele sale.

Bianca a spus că și-a scos puțin acid hialuronic din buze, lucru pe care l-a remarcat imediat Bursucu. Vedeta a avut tentativa să și le topească, deoarece există un procedeu nou prin care pot fi remodelate buzele.

ADVERTISEMENT

„Ea e doctorița mea estetician din Cluj. Drumul meu la Cluj merită tot efortul. Am avut o tentativă să le topesc. Este o substanță care se injectează și voiam o altă formă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show.

„Putem să remodelăm, dar să remodelăm o buză trebuie să topim înainte. Este un antidot care se injectează și omoară acidul hialuronic”, a explicat dr. Alexandra Filip metoda despre care a făcut vorbire Bianca.

ADVERTISEMENT
bianca drăgușanu
Bianca Drăgușanu apărut la televizor cu femeia care îi face intervențiile estetice la Cluj, dr. Alexandra Filip. Foto: Kanal D

Peste 30 de intervenții făcute de-a lungul anilor

Întrebată câte intervenții estetice are, Bianca a spus că nu le mai știe numărul. Doctorița ei a evaluat-o în direct în platoul de la Kanal D și a spus că numărul acestora este mai mare de 30, mai ales că a început să se supună procedurilor estetice de mai mulți ani.

Vedeta are, așadar, mutiple injectări la nivelul feței pentru a acoperi ridurile. Unele din aceste injectări cu acid hialuronic le-a făcut chiar Alexandra.

De asemenea, Bianca are două rinoplastii, intervenții la buze, implanturi mamare, fațete dentare și o corectură la nivelul liniei mandibulare.

Fosta prezentatoare tv a recunoscut că și posteriorul ei este lucrat cu ajutorul medicinei estetice. Fosta nevastă a lui Victor Slav și-a injectat grăsime în fund pentru a avea forma dorită.

 

 

 

ADVERTISEMENT