Life

Bianca Drăgușanu a spus tot adevărul. Mai este sau nu într-o relație cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău.
15.10.2021 | 17:55
Bianca Dragusanu a spus tot adevarul Mai este sau nu intro relatie cu Gabi Badalau
Bianca Drăgușanu a spus tot adevărul. Mai este sau nu într-o relație cu Gabi Bădălău. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație destul de complicată. S-au certat de nenumărate ori, apoi s-au împăcat și iar s-au certat. Astfel, aproape nimeni nu mai știe exact ce se întâmplă între cei doi.

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău a împlinit 34 de ani. Blondina a lipsit însă de la petrecere, chiar dacă în ziua respectivă i-a trimis mai multe mesaje și a postat imagini cu ei doi din vacanțele petrecute împreună.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost cât se poate de sinceră și a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre relația pe care o are în prezent cu fiul milionarului.

Bianca Drăgușanu a spus tot adevărul. Mai este sau nu într-o relație cu Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație destul e agitată. În urmă cu câteva luni au recunoscut că formează un cuplu și au început să se afișeze împreună. Doar că de atunci s-au certat, s-au despărțit și s-au împăcat de nenumărate ori.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a postat în urmă cu câteva zile mai multe mesaje unele de dragoste pentru Gabi Bădălău cu ocazia zilei de naștere a acestuia. A publicat și câteva poze și imagini din vacanțele petrecute împreună.

Așa că, toată lumea a crezut că lucrurile între cei doi s-au liniștit. Surpriză însă! Bianca nu a fost prezentă la petrecerea  organizată de iubitul ei.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut câteva declarații despre relația pe care o are cu Gabi Bădălău la Antena Stars. Aceasta a spus că nu dorește să mai comenteze niciodată în spațiul public despre viața sa personală.

“Deci subiectul mă privește direct, doar pe mine. Eu prefer sa nu vorbesc despre situația mea amoroasă pentru că am impresia ca stric anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Important este că sunt fericită”, a mărturisit Bianca Drăgușanu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.   

Diva a glumit atunci când a fost întrebată de ce nu a mers la ziua iubitului ei.

“Data viitoare când o să mă invite, promit să mă duc, acum s-a pierdut semnalul la GPS. Eu nu o să mai spun nimic despre relațiile mele, însă las indicii, ca până acum. Cine înțelege, bine, cine nu, asta e”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT