Life

Bianca Drăgușanu a uitat de reguli și pandemie. Cum s-a filmat blondina în avion

Bianca Drăgușanu a fost prinsă pe picior greșit în timp ce se afla în compania prietenelor sale, într-un avion.
20.09.2021 | 18:40
Bianca Dragusanu a uitat de reguli si pandemie Cum sa filmat blondina in avion
ADVERTISEMENT

Blondina s-a filmat în aeronavă, însă a uitat de reguli și de pandemia de coronavirus. Vedeta nu a respectat deloc normele impuse de autorități când vine vorba de spații închise.

Fosta soție a lui Alex Bodi și amicele sale au apărut fără mască de protecție, lucru care nu se întâmplă pentru prima oară pentru fosta asistentă a lui Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a zburat spre Turcia, acolo unde va petrece câteva zile alături de Simona Chițac și Victoria Popescu, cea care deține o cofetărie celebră din Capitală.

Bianca Drăgușanu, prinsă pe picior greșit. Cum s-a filmat blondina în avion

Bianca Drăgușanu a mai fost surprinsă și în trecut fără mască de protecție, într-un mall din București, în timp ce se plimba în voie cu fiica sa, Sofia.

ADVERTISEMENT

Concret, fosta iubită a omului de afaceri din Mediaș a atras atenția asupra sa din nou, lucru care nu este deloc străin pentru ea. Vedeta este adesea în centrul scandalurilor.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a ținut prima pagină a ziarelor o perioadă foarte lungă de timp prin prisma relației amoroase pe care a avut-o cu Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Cei doi au avut o relație cu năbădăi care a durat 2 ani, perioadă în care blondina a trecut prin numeroase momente neplăcute și agresiuni fizice și verbale.

Alex Bodi a dat cărțile pe față. A vorbit despre bătăile aplicate Biancăi Drăgușanu

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a recunoscut public că și-a ieșit din fire în compania blondinei, asta pentru că gelozia era foarte mare între ei.

ADVERTISEMENT

„În primul rând cred că nu am nicio scuză. Să compar forța unui bărbat de 110 kilograme. Dar să dau eu într-o femeie trebuie să existe o sumedenie de provocări.

Pentru că un om calm, la locul lui, un om care nu-și dorește scandal sau violență, trebuie să fie provocat ca să recurgă la așa ceva.Majoritatea episoadelor noastre de ceartă au fost din cauza geloziei.

E adevărat că și ea sărea la bătaie, iar eu nu aveam cum o menajez. Când tu ca femeie nu simți să mă tratezi ca pe un bărbat și vrei să te comporți cu mine de la egal la egal, eu încercam să te opresc.

În rest, nu am făcut nicio pasiune să dau în ea, Doamne ferește”, a spus Alex Bodi în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT