Life

Bianca Drăgușanu a văzut poza cu Alex Bodi și Daria Radionova împreună! Prima reacție a fostei asistente TV: „Dacă asta mă face o scorpie, ok”

08.06.2020 | 15:49
Bianca Dragusanu a vazut poza cu Alex Bodi si Daria Radionova impreuna Prima reactie a fostei asistente TV Daca asta ma face o scorpie ok
Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au suferit un deces în familie. Foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Chiar dacă până de curând dădeau uitării toate momentele tensionate și își jurau (pentru a câta oară?) iubire veșnică, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au pus din nou capăt relației. „Vinovată” pentru acest deznodământ nefericit este Daria Radionova, rusoaica focoasă care până nu demult ar fi fost în stare chiar și să jure că nu îi poartă sâmbetele omului de afaceri. Ei bine, lucrurile au evoluat cum nu se putea mai prost pentru fosta asistentă TV, rămasă din nou cu buza umflată.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu când i-a văzut pe Alex Bodi și Daria Radionova împreună

Asta pentru că în spațiul public a apărut deja prima dovadă că lucrurile întrei cei doi îndrăgostiți sunt cât se poate de serioase. În imaginea postată pe rețelele de socializare pot fi observate mâinile celor doi, împreunate într-un gest plin de tandrețe și mesajul „Miss you (n.r. Mi-e dor de tine)”, care este cât se poate de elocvent, mai ales dacă ne gândim la faptul că Alex Bodi a plecat din Londra după scurta vizită făcută actualei sale partenere.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi și Daria Radionova, cu mâinile împreunate, semn că relația lor este cât se poate de serioasă. Sursa foto: Instagram
Alex Bodi și Daria Radionova, cu mâinile împreunate, semn că relația lor este cât se poate de serioasă. Sursa foto: Instagram

La vederea acestei fotografii, Bianca a lansat o serie de atacuri subtile, dar deloc „cuminți” la adresa femeii care i-a furat iubitul. „Sunt dură, ambițioasă și știu exact ce vreau. Dacă asta mă face o scorpie, ok!”, a transmis, printre altele, fosta asistentă TV pe contul personal de Instagram.

Șterge, nu mai urmări, scoate de la prieteni, blochează, elimină și deconectează orice legătură cu ceva sau cineva care îți ruinează pacea, iubirea și fericirea.

ADVERTISEMENT

Nu doar în social media, ci și în viața reală. Nu ai nevoie să fii în preajma celor care nu îți văd și nu îți apreciază valoarea”, a mai scris aceasta.

Ce spunea Daria Radionova în urmă cu câteva luni despre Alex Bodi

Nu am comentat cu adevărat despre această prostie, dar acum a venit momentul să îmi exprim și eu părerea. Nu am nimic de-a face cu ei doi și nu vreau ca numele meu să fie asociat cu Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Nu doresc să mă implic în această poveste murdară, nu este de nivelul meu. Chiar dacă ne-am văzut la o întâlnire de afaceri nu demult, suntem prieteni și nimic mai mult decât atât.

Îl respect, un tip foarte drăguț, dar nu-mi place să fiu implicată în această mizerie. Acesta este adevărul despre relația pe care o am cu Alex.

ADVERTISEMENT

Am gânduri absolut neutre legate de relația lor deoarece relația lor nu mă deranjează și nu mă afectează. Îl respect pe Alex ca prieten, este un tip drăguț și îi doresc doar ceea ce este mai bun”, declara Daria Radionova în primăvară, întrebată fiind despre relația cu Alex Bodi.

ADVERTISEMENT