Life

Bianca Drăgușanu, acuzată de violență după petrecerea dată de Gabi Bădălău. Imagini cu una dintre tinerele agresate

Bianca Drăgușanu este acuzată că ar fi lovit cu bestialitate tinerele invitate de Gabi Bădălău la petrecerea organziată în apartamentul din Pipera. Ce a declarat o tânără.
20.04.2022 | 17:46
Bianca Dragusanu acuzata de violenta dupa petrecerea data de Gabi Badalau Imagini cu una dintre tinerele agresate
Bianca Drăgușanu, acuzată de violență după petrecerea dată de Gabi Bădălău. Ce a mărturisit o tânără. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a ieșit din fire când a aflat că omul de afaceri petrece în compania unor domnișoare și a lui Florin Salam. Blondina a plecat imediat la locație pentru a vedea ce se întâmplă în realitate.

Bianca Drăgușanu i-a spart capul unei tinere, la petrecerea dată de Gabi Bădălău. Ce a mărturisit

Bianca Drăgușanu ar fi lovit cele patru fete care erau invitate de Gabi Bădălău în locuința din Pipera. Vedeta s-a înfuriat când a descoperit ce face partenerul de viață cu care formează un cuplu și alături de care se vede mireasă.

ADVERTISEMENT

Acela a fost momentul în care fosta prezentatoare de la Kanal D a pus mâna pe o bâtă de baseball și a lovit tot ce a prins. Potrivit spynews.ro, una dintre fete s-a ales cu vânătăi pe tot corpul, după ce ar fi fost lovită.

După o oră a apărut Bianca Drăgușanu cu o bâtă de baseball. A vrut să ne bată pe toate. Nu știu cum a aflat că suntem acolo. Ea singură a aflat că eram acolo. Am înțeles că era apartamentul lui Gabi și probabil avea cheie.

ADVERTISEMENT

Prima dată i-a luat pe toți la bătaie. I-a dat și lui Salam, i-a lovit pe toți. Mi-a spart capul, am numai vânătăi. Timp de 15 minute ne-a bătut pe toate cu bâta de baseball, în continuu”, a spus tânăra.

Sursa menționată mai arată că, fetele au încercat să fugă, dar în fața imobilului ar fi fost lovite din nou. Bianca Drăgușanu le-ar fi prins, moment în care și-a vărsat nervii și le-ar fi lezat preț de un sfert de oră. Una dintre fete s-a ales cu capul spart și are mai multe semne pe corp destul de grave.

ADVERTISEMENT
Tânăra care ar fi fost lovită de Bianca Drăgușanu
Tânăra care ar fi fost lovită de Bianca Drăgușanu. Sursa foto: spynews.ro. Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, despărțire furtunoasă

Vedeta nu a făcut nicio declarație pe marginea subiectului, deși există mai multe semne că nu mai formează un cuplu cu Gabi Bădălău. Contactată de FANATIK, Bianca Drăgușanu a refuzat să confirme sau să infirme incidentul.

Frumoasa blondină își vede mai departe de activitățile zilnice, însă una dintre filmările din social media a atras atenția asupra sa. Este vorba de un clip cu un câine în care vedeta recunoaște despărțirea de Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT

„El este iubitul meu acum și noi ne iubim, dar nu putem să avem o relație pentru că pleacă în Italia cu miresica. Până se întoarce o să-mi iau și eu unul”, a spus fosta asistentă a lui Dan Capatos pe Instagram.

„Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo e… acolo este locul tău, insistă, să te latre și câinele când intri în ogradă”, este o altă filmare distribuită de blondină.

ADVERTISEMENT