Life

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu. “Ne-am folosit unul pe celălalt”

Bianca Drăgușanu a acceptat să vorbească despre relația de iubire pe care a avut-o cu Cătălin Botezatu.
12.10.2021 | 20:57
Bianca Dragusanu adevarul despre relatia cu Catalin Botezatu Neam folosit unul pe celalalt
Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu. "Ne-am folosit unul pe celălalt"
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format un cuplu în anul 2009, atunci când designerul a și lansat-o în showbiz. Chiar și după ce relația lor s-a încheiat aceștia au rămas buni prieteni.

Blondina a vorbit recent într-un interviu despre momentul în care l-a întâlnit pe Cătălin Botezatu, dar și despre povestea lor de dragoste.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a declarat că între ei a fost iubire adevărată, însă s-au și folosit unul de celălalt.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relația cu Cătălin Botezatu. “Ne-am folosit unul pe celălalt”

Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Totul a început în anul 2009 atunci când vedeta a participat la un casting.

ADVERTISEMENT

Aceasta a recunoscut că și-a dorit foarte mult să fie observată și a făcut tot ce a putut pentru a-și atinge scopul.

“Eu nu am venit cu trenul la București. Eu știam deja ce vreau. Aveam geantă de firmă, aveam mașină scumpă, aveam bijuterii din aur cu firma la vedere și scopul meu a fost să vin să strălucesc și prima oprire a fost la un casting, iar Cătălin Botezatu m-a ales.

ADVERTISEMENT

De la prima prezentare am știut să mă impun. Aș spune că ne-am folosit unul pe celălalt, în toate scopurile posibile. Ne-am iubit și ne-am folosit, dar nu e ca și cum noi nu știam. A fost o chestie nespusă.

Cred că Dumnezeu m-a trimis în viața lui pentru că el avea nevoie de mine și eu de el”, a spus Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii lui Mihai Ghiță, În oglinda. 

ADVERTISEMENT

De ce s-au despărțit Bianca Drăgușanu și Cătălin Botezatu

Povestea lor de iubire nu a durat foarte mult. Cătălin Botezatul a anunțat că s-a despărțit de blondină în anul 2010, după ce aceasta a fost surprinsă cu fostul fotbalist Adrian Cristea. La momentul respectiv acesta a fost extrem de supărat, dar în timp a revenit la sentimente mai bune.

Cei doi au declarat de-a lungul timpului că au devenit buni prieteni, iar designerul a avut mereu cuvinte de laudă la adresa fostei sale iubite.

“Am iubit-o foarte tare pe Bianca Drăgușanu. Este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar”,  spunea Botezatu în urmă cu mai mulți ani.

ADVERTISEMENT