Life

Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi la două zile de la marea împăcare. Ce îi face vedetei în văzul tuturor cu un prieten

16.09.2020 | 13:02
Bianca Dragusanu agresata de Alex Bodi la doua zile de la marea impacare Ce ii face vedetei in vazul tuturor cu un prieten
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi, la două zile de la marea lor împăcare. Fanii au avut un real șoc, în această miercuri, când au observat momentele cu pricina.

Chit că pe rețelele sociale pozează în cuplul perfect atunci când au parte de câte o altă împăcare, în realitate lucrurile au stat total diferit pentru Bianca Drăgușanu. Totul din cauza comportamentului avut de bărbat.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost umilită, din nou, de către fostul ei soț și iubit. Cei doi se aflau în oraș în respectivele momente și cel mai probabil își sărbătoreau reluarea relației tumultoase.

Bianca Drăgușanu, agresată de către Alex Bodi în văzul tuturor

Blondina a decis să îi mai acorde lui Bodi o șansă, chit că în urmă cu doar câteva zile își declarau “război” pe rețelele sociale. Cu o zi în urmă, fosta prezentatoare i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc în online.

ADVERTISEMENT

Diva a fost bruscată și chiar umilită în public, fiind clar deranjată de întreaga situație în care s-a regăsit, deși spera cel mai probabil la o împăcare ceva mai romantică. Totul a fost surprins de către cei de la spynews, iar momentul poate fi observat și în continuare.

În perioada în care au stat departe unul de altul, vedeta și omul de afaceri originar din Mediaș și-au aruncat diverse acuzații. Alex Bodi a suspectat-o chiar pe Bianca de o nouă relație, cu afaceristul turc Cengiz Şıklaroğlu.

ADVERTISEMENT

Ipostazele surprinse de camere nu sunt deloc glamour. Bianca Drăgușanu apare în minutele în care e bruscată și nu prea înțelege ce se întâmplă.

Vedeta TV a fost vizibil speriată în clipa în care Alex Bodi o imobilizează și un alt bărbat îi aplică lovituri în zona capului. Prietenul lui Bodi profită de faptul că Bianca e cuprinsă de teroare. Totul de parcă nu ar fi fost suficient că blondina era lipsită de apărare.

ADVERTISEMENT

La văzul imaginilor, fanii ei au reacționat pe măsură și au criticat-o aspru, deoarece a acceptat să revină la brațul bărbatului notoriu pentru faptul că o bate. Nu este pentru prima dată când au loc astfel de scene violente în văzul tuturor.

Bianca Drăgușanu, agresată de Alex Bodi la două zile de la marea împăcare. Ce îi face vedetei în văzul tuturor cu un prieten
Bianca Drăgușanu, ținută cu forța în public și agresată (sursă foto stânga: spynews)

Afaceristul este cel care o ține cu forța, însă tot el pare să fie deranjat că la scenele lor publice mai asistau și câțiva trecători. De asemenea, i-a aplicat Biancăi lovituri umilitoare, timp de câteva minute, deși la început încerca să fie tandru și să o sărute. Pentru a încerca să o convingă pe fosta lui soție să accepte orice i-ar fi spus în acele clipe, Bodi a prins-o chiar pe vedetă de gât.

ADVERTISEMENT