News

Bianca Drăgușanu, amenințată cu bătaia! Fosta lui Victor Slav a povestit coșmarul prin care a trecut

07.04.2019 | 16:10
Bianca Dragusanu amenintata cu bataia Fosta lui Victor Slav a povestit cosmarul prin care a trecut

Bianca Drăgușanu este o persoană publică pe cât de apreciată, pe atât de criticată și invidiată, astfel că amenințările cu bătaia vin necontenit. Despre acest gen de experiențe a vorbit pentru revista ”Taifasuri”.

Bianca Drăgușanu a fost amenințată cu bătaia

Întrebată cum face față criticilor de pe rețelele de socializare, căci acela este locul unde oamenii se dezlănțuie, vedeta a spus că important este să își păstreze o atitudine pozitivă și să răspundă la rău cu bine. De asemenea, vedeta recunoaște că au existat dăți când acest principiu nu făcea parte din viața sa, însă a realizat că nu este potrivită o atitudine defensivă ori zicala ”plătește cu aceeași monedă”.

Eu le-am luat pe toate în primire. Am trecut multe furtuni, dar am căzut în picioare și din toate am învățat câte ceva. Să faci rău e foarte ușor. Dar dacă îți păstrezi atitudinea pozitivă și răspunzi la rău cu bine, cred că se poate schimba radical situația în favoarea amândurora”, a spus blondina.

Bianca Drăgușanu, amenințată cu bătaia! Fosta lui Victor Slav a povestit coșmarul prin care a trecut
Vedeta și iubitul ei, Alex Bodi

”Mi-era frică să ies pe stradă!”

Întrebată dacă amenințările cu bătaia erau reale, fosta lui Victor Slav a spus că totul a fot cât se poate de real, lucru care a făcut-o temătoare și pentru o simplă plimbare pe stradă. În schimb, acum, nu mai este speciată de nimic, susținând că neînfricarea pe care a căpătat-o se trage din faptul că este mămică.

Bianca Drăgușanu, amenințată cu bătaia! Fosta lui Victor Slav a povestit coșmarul prin care a trecut
Bianca Drăgușanu a spus că atunci când primește critici își păstrează atitudinea pozitivă și răspunde la rău cu bine

„Da, și reale chiar! Mi-era frică să ies pe stradă. Nu știam că se poate face ceva în momentul acela pe cale legală. Acum nu mă mai sperie nimic, mi-e frică doar de Dumnezeu. Acum am o superputere… sunt mamă. Am observat că mămicile sunt un soi de superfemei!”, a povestit vedeta.