Life

Bianca Drăgușanu, apariție uimitoare în ziua de Revelion. S-a afișat într-un costum de baie minuscul

01.01.2021 | 11:30
Bianca Dragusanu aparitie uimitoare in ziua de Revelion Sa afisat intrun costum de baie minuscul
Bianca Drăgușanu, apariție uimitoare în ziua de Revelion. S-a afișat într-un costum de baie minuscul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este o apariție de fiecare dată când apare în spațiul public, însă de data aceasta a rupt gura târgului cu o serie de fotografii în care apare într-un costum de baie minuscul, în vacanța din Dubai. 

Frumoasa blondină a plecat peste hotare, acolo unde a petrecut Revelionul. Fosta asistentă TV și-a făcut timp pentru relaxare, ultima zi din 2020 petrecând-o la piscină, unde și-a etalat formele apetisante. Vedeta nu ezită să-și arate trupul sculptat, postările sale adunând mii de aprecieri.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a omului de afaceri Alex Bodi a furat toate privirile, internauții fiind extrem de încântați de apariția uimitoare a blondinei. Bianca Drăgușanu știe cum să stârnească invidia femeilor, imaginile în costum de baie fiind un deliciu pentru fanii săi.

Bianca Drăgușanu, imagini de senzație la piscină. Cum a apărut blondina

Bianca Drăgușanu a așteptat anul 2021 într-un costum de baie format din două piese, care i-a pus în valoare bustul generos, dar și posteriorul. Fosta asistentă TV a captat toată atenția de la piscină cu ținuta sa, furând razele soarelui pentru un bronz perfect.

ADVERTISEMENT

Blondina adoră să aibă pielea ciocolatie, motiv pentru care a profitat de temperaturile ridicate din însoritul Dubai și s-a așezat pe un șezlong, la piscină. Fosta prezentatoare de la Kanal D a strălucit, seara găsind-o într-o rochie scurtă și mulată.

Bianca Drăgușanu la piscină în ultima zi din an
Bianca Drăgușanu la piscină în ultima zi din 2020, în Dubai. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Fosta soție a lui Victor Slav se simte binecuvântată, mai ales de când a pus punct relației de 2 ani pe care a avut-o cu afaceristul Alex Bodi. Cei doi s-au despărțit în urmă cu câteva luni, recent vedeta dând cărțile pe față legat de relația amoroasă avută cu fostul partener de viață.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă TV a recunoscut într-o emisiune de-a Andreei Mantea că a fost agresată fizic și verbal în repetate rânduri, precizând că scandalurile plecau de foarte multe ori de la situații simple. Cu toate acestea Bianca Drăgușanu nu regretă nimic și spune că a avut ce învăța.

„Da! E adevărat. Nu am recunoscut până acum. Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam Sofiei că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT

Din păcate, fiica vedetei a fost foarte afectată de situație, mai ales că ajunsese să se atașeze de fostul partener de viață al mamei sale. În prezent, blondina se bucură de liniște și se simte mai împlinită ca niciodată, și asta pe toate planurile.

ADVERTISEMENT