Life

Bianca Drăgușanu, arătată cu degetul după ce a apărut desfigurată pe stradă: „Ești nebună, ai nevoie de un psihiatru”

02.10.2020 | 10:10
Bianca Dragusanu aratata cu degetul dupa ce a aparut desfigurata pe strada Esti nebuna ai nevoie de un psihiatru
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a apărut ieri vânătă la ochi, ajutată de partenerul ei, Alex Bodi, să se ducă în casă, căci abia se putea ține pe picioare.

Bianca Drăgușanu, criticată de fani pentru că-l tot iartă pe Alex Bodi

Nu se știe cine a bătut-o pe fosta nevastă a lui Victor Slav, căci afaceristul susține că el nu a fost.

ADVERTISEMENT

Fanii vedetei nu cred în varianta lui Bodi (a cărui poziție despre imaginile difuzate ieri în presă le-a prezentat Fanatik ieri seară) și îl consideră principalul vinovat pentru imaginea șocantă văzută de toată lumea.

Urmăritorii de pe Instagram i-au reproșat fostei prezentatoare de la Kanal D faptul că s-a întors în vila musculosului și că vor comanda outfit-urile pe care le promovează doar dacă renunță la el.

ADVERTISEMENT

„Ești nebună, ai nevoie de un psihiatru”

„Gata, ți-a cumpărat Alex tăcerea? Totul e ok până mâine?; După ce te-a bătut de aveai ochiul și fata vânătă și nu te puteai tine pe picioare Acum ești la el acasă? Ești nebună, ai nevoie de un psihiatru; Comandăm outfitul doar dacă renunți la psihopat”, sunt câteva dintre comentarii postate de fanii fostei asistente a lui Capatos pe Instagram.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi este una cu năbădăi, aflându-se la a nșpea împăcare după ce s-au certat de mai multe ori, uneori chiar în văzul lumii.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai apărut plină de vânătăi, la mâini, în urmă cu ceva vreme, iar după difuzarea acelor imagini s-a despărțit de iubitul ei musculos.

Ulterior, după împăcare, cei doi au apărut împreună chiar și la televizor și au recunoscut că hârjonelile dintre ei pot lăsa răni la propriu.

ADVERTISEMENT

Acum, se pare că lucrurile stau diferit, iar adevărul nu a fost încă spus de niciunul. Rămâne o întrebare în acest caz: cine a bătut-o până la urmă pe Bianca Drăgușanu?

bianca drăgușanu
Aceasta e imaginea la care Bianca Drăgușanu a primit extrem de multe reproșuri din partea fanilor
ADVERTISEMENT