Life

Bianca Drăgușanu are probleme de sănătate. Prin ce trece frumoasa blondină în prezent

25.01.2021 | 16:01
Bianca Dragusanu are probleme de sanatate Prin ce trece frumoasa blondina in prezent
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se confruntă cu câteva mici probleme de sănătate, frumoasa blondină transmițându-le fanilor din mediul online de la ce a plecat totul. Vedeta a dezvăluit și cum se recuperează. 

Fosta prezentatoare de la Kanal D a creat panică în rândul internauților când a mărturisit că are probleme de ordin medical. Fosta iubită a lui Alex Bodi a declarat că a făcut o mișcare greșită în timp ce conducea, motiv pentru care a resimțit o durere majoră.

ADVERTISEMENT

Blondina a ținut să adauge că se îndrepta spre sala de antrenament, program de la care nu se abate chiar dacă nu se simte tocmai bine. Acesta este motivul pentru care Bianca Drăgușanu a apelat la masajul unui profesionist pentru a scăpa de suferință.

Bianca Drăgușanu, de urgență la fizioterapeut. Ce a pățit vedeta în mașină

Bianca Drăgușanu nu renunță la sport și nu se abate de la programul stabilit pentru ziua respectivă niciodată, indiferent de ce se întâmplă. Și nu o spunem noi, ci vedeta care s-a „reparat” cu ajutorul masajului, reluându-și în felul acesta activitățile zilnice.

ADVERTISEMENT

„În timp ce mă duceam spre sală am făcut o mișcare greșită în mașină și efectiv m-a defectat. Mi s-au stricat rotițele.

Am sunat-o pe tanti Luci, care este și fizioterapeut și a venit să mă repare, pentru că nu există nimic care să mă poată opri să-mi fac toate activitățile pe care mi le-am propus într-o zi.

ADVERTISEMENT

Așadar, în acest moment are loc reparația mea, să zic așa. M-am speriat, dar mi-a trecut”, a declarat vedeta pe InstaStory, în timpul unei filmări în care este masată de un fizioterapeut.

Ce-i drept, fosta asistentă TV face antrenamente chiar și în timpul vacanțelor, lucru care o ajută să se mențină în formă maximă și să arate așa cum își dorește. Sportul și stilul de viață sănătos sunt lucruri esențiale pentru Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Vedeta se numără printre persoanele publice care renunță la inhibiții pentru a-și arăta trupul sculptat la sală. Blondina pozează adesea în costum de baie sau cu formele apetisante la vedere, lucru care-i aduce aprecieri și comentarii din partea fanilor.

ADVERTISEMENT