Life

Bianca Drăgușanu, aroganță la un restaurant exclusivist. Vedeta duce o viață de lux

29.01.2021 | 12:53
Bianca Dragusanu aroganta la un restaurant exclusivist Vedeta duce o viata de lux
Bianca Drăgușanu, aroganță la un restaurant exclusivist. Vedeta duce o viață de lux. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Toată lumea știe că Bianca Drăgușanu duce o viață de lux și se răsfață cu cele mai bune preparate culinare din locațiile exclusiviste. De data aceasta, blondina a făcut o aroganță și a postat fotografia pe rețelele de socializare. 

Bianca Drăgușanu a început anul cum nu se poate mai bine. După câteva zile petrecute în Dubai, vedeta a plecat în Maldive alături de Gabi Bădălău, unde a fost tratată ca o regină.

ADVERTISEMENT

Anul trecut nu a fost unul ușor pentru ea din cauza relației tumultoase cu Alex Bodi, însă fosta prezentatoare de la Kanal D a depășit problemele din trecut și se bucură de viață așa cum trebuie.

Bianca Drăgușanu, aroganță la un restaurant exclusivist. Vedeta duce o viață de lux

Bianca Drăgușanu a ales să ia cina la un restaurant exclusivist din Capitală și nu a uitat să posteze imagini și videoclipuri cu preparatele sofisticate pe care și le-a comandat.

ADVERTISEMENT

Nu doar mâncarea a fost motivul pentru care internauții au fost surprinși, ci obiectul valoros pe care a ales să-l adauge în farfurie, spre surprinderea tuturor.

Mai exact, fosta asistentă TV și-a scos ceasul de câteva zeci de mii de euro de la mână și l-a pus pe farfurie, într-un decor la fel de extravagant. Fiind obișnuită cu acest stil de viață, nu e de mirare că împărtășește cu urmăritorii ei astfel de momente.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu la un restaurant exclusivist
Bianca Drăgușanu, aroganță la restaurant. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, noul cuplu al anului

Anul 2021 i-a găsit pe Bianca Drăgușanu și pe Gabi Bădălău împreună în Dubai, după care au „fugit” în Maldive pentru o săptămână, unde s-au delectat cu restaurante de lux, mâncăruri sofisticate și clipe de relaxare la plajă.

Blondina încearcă să-și păstreze relația privată, din motiv ce nu a postat nicio poză cu fostul partener al Claudiei Pătrășcanu și nu a recunoscut în mod oficial că el este cel cu care vrea să se căsătorească a treia oară.

ADVERTISEMENT

„Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Eu tot ce primesc dau dublu înapoi. Eu creez dependență și consider că lucrul ăsta este minunat”, a spus vedeta la „Teo Show”.

ADVERTISEMENT