Life

Bianca Drăgușanu atac dur la fostul soț, Alex Bodi: ”Locul lui e după gratii, nu în libertate”

Bianca Drăgușanu l-a făcut praf pe fostul ei soț, Alex Bodi, susținând că acesta ar trebui să fie în închisoare.
29.05.2021 | 17:25
Bianca Dragusanu atac dur la fostul sot Alex Bodi Locul lui e dupa gratii nu in libertate
Bianca Dragusanu si Alex Bodi sunt divortati si acum sunt la un pas sa ajunga ”in penal” Sursa foto: instagram
ADVERTISEMENT

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pare să se înrăutățească pe zi ce trece, diva care se iubește acum cu Gabi Bădălău atacându-l mai dur ca niciodată pe fostul partener de viață.

Bianca Drăgușanu îl vrea după gratii pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a decis să spună lucrurilor pe nume cu privire la fostul ei soț, după ce, din nou, au apărut imagini în spațiul public care nu o avantajează deloc pe divă.

ADVERTISEMENT

Supărată până peste poate, mai ales că relația pe care o are cu Gabi Bădălău suferă din cauza interferențelor provocate de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu l-a luat la țintă pe fostul ei soț.

”Ca un asasin care își premeditează crima, așa a procedat cu mine. Locul lui e după gratii, nu în libertate. M-a șantajat trei ani de zile și m-a terorizat. În acest video eu am fost lovită, leșinată din cauza lui”, a  spus Bianca Drăgușanu pentru Cancan.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu îi face plângere penală lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a recunoscut pentru sursa citată, că relația pe care o are cu Alex Bodi nu poate fi mai proastă și că este decisă să își caute dreptatea și liniștea în justiție.

Astfel, Bianca Drăgușanu a decis să depună o plângere penală pentru hărțuire împotriva fostului soț pe care îl acuză că acționează în așa fel încât să o defăimeze doar pentru că, de fapt, nu a reușit să o convingă să se întoarcă la el.

ADVERTISEMENT
Bianca Dragusanu
Bianca Dragusanu sustine ca este hartuita de fostul ei sot, Alex Bodi Sursa foto: Instagram

Mai mult decât atât, Bianca Drăgușanu pare să vrea să îi dea de înțeles lui Alex Bodi, fostul ei soț, că până acum a tăcut prea mult, dar că și ea, dacă este provocată, ar avea multe lucruri de spus cu privire la ocupațiile neortodoxe ale acestuia.

”Ar trebui să vă întrebați de unde are Alex Bodi bani”, a mai precizat Bianca Drăgușanu pentru sursa citată, făcând o aluzie nu tocmai discretă la problemele pe care le are fostul ei soț cu legea.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, șir nesfârșit de scandaluri

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să candideze cu succes la titlul de cea mai controversată relație din showbiz-ul românesc din ultimii ani.

Căsătoriți în mare secret, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi păreau cât se poate de fericiți împreună. Dar, din păcate pentru ei, era doar o fațadă.

Iar asta pentru că, în ultimii ani, au tot apărut imagini cu Bianca Drăgușanu și Alex Bodi certându-se, ba chiar în spațiul public au apărut filmări cu vedeta agresată fizic la modul serios de soțul ei.

Evident, a urmat divorțul, iar după o împăcare siropoasă, dar scandalurile s-au ținut lanț și, într-un final, despărțirea lor a devenit definitivă.

ADVERTISEMENT