Life

Bianca Drăgușanu, atac fără precedent la adresa Claudiei Pătrășcanu. A jignit-o crunt

Bianca Drăgușanu, la cuțite cu artista Claudia Pătrășcanu. Nu s-a ferit de cuvinte dure și a spus tot ce avea pe suflet.
12.01.2023 | 19:51
Bianca Dragusanu atac fara precedent la adresa Claudiei Patrascanu A jignito crunt
Bianca Drăgușanu, la cuțite cu artista Claudia Pătrășcanu. Nu s-a ferit de cuvinte dure. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D a lansat un atac fără precedent la adresa solistei care a făcut parte din trupa Exotic. A jignit-o crunt pe frumoasa brunetă care s-a lăudat că a primit 5.000 de euro pentru un singur concert.

Bianca Drăgușanu, la cuțite cu artista Claudia Pătrășcanu. Nu s-a ferit de cuvinte dure

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu sunt din nou în scandal. Blondina nu s-a ferit să o vorbească de urât pe fosta soție a lui Gabi Bădălău despre care spune că este disperată încât a ajuns să-și cumpere singură florile cu care se fotografiază.

ADVERTISEMENT

„Ăsteia nu îi dă nimeni nimic, cred că și florile și le cumpără singură. Ce vacanță să-i dea ăsteia cineva? Cred că nici Anda Adam nu câștigă 5000 de euro pe concert, care a scos niște hit-uri.

Asta a cântat pe 400 de euro la Vâlcea de Revelion, mai mult a dat pe motorină decât a primit de la cântare, nu îi e rușine să zică așa ceva?

ADVERTISEMENT

Femeia e clar plecată cu pluta, are crize de gelozie, de frustrare, în mod periodic în ceea ce mă privește. Se contrazice de două ori pe propoziție, iar ca exemplu a zis că nu o interesează persoana mea.

Dacă nu o intersează persoana mea de ce vorbește? Consider că pe ea nu o bagă nimeni în seamă cu meseria cu care se bate în piept că o are. Minte, aberează și se penibilizează singură”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, schimb de replici

Bianca Drăgușanu consideră că artista a ajuns mult prea departe cu ”circul” pe care îl face. În plus, vedeta susține că a fost amenințată de fosta parteneră de viață a omului de afaceri și are dovezi în acest sens.

Mai mult decât atât, Claudia Pătrășcanu l-a sunat inclusiv pe Victor Slav, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Cântăreața a vorbit-o de rău la fostul prezentator de la Vulturii de noapte, care i-a închis telefonul în nas în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Vii să te compari vreodată cu mine, să vii să vorbești despre mine și mai ales să-l suni pe tatăl copilului meu, Victor Slav, să-i vorbească urât despre mine. E atât de disperată încât a ajuns să facă gesturi de necontrolat.

Până și Victor i-a închis telefonul și a spus că e de Spitalul 9”, a adăugat Bianca Drăgușanu, mai arată sursa citată mai devreme.

ADVERTISEMENT