Life

Bianca Drăgușanu, bătută crunt de Alex Bodi? Blondina desfigurată abia se ține pe picioare

01.10.2020 | 20:21
Bianca Dragusanu batuta crunt de Alex Bodi Blondina desfigurata abia se tine pe picioare
Saveta îl face praf pe Alex Bodi! "Mi-au dat lacrimile când am văzut-o..." Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu ar fi fost din nou victima agresiunii fizice, existând informații că ar fi fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, afaceristul Alex Bodi, la scurt timp după ce s-au împăcat. Fosta asistentă a lui Dan Capatos a fost surprinsă coborând din mașina partenerului de viață vizibil traumatizată de posibilul episod violent prin care a trecut.

Într-o filmare realizată de paparazzi cancan.ro, blondina apare cu ochiul drept vânăt, buzele umflate și deplasându-se extrem de greu, semn că are numeroase vânătăi și răni în urma unei posibile bătăi încasate de la partenerul ei de viață.

ADVERTISEMENT

Sursa menționată mai arată că, fosta prezentatoare TV ar fi fost agresată mai bine de 5 ore, fiind victima unor violențe ieșite din comun. Episodul traumatizant a lăsat semne vizibile pe chipul Biancăi Drăgușanu care are fața tumefiată în urma loviturilor. Filmarea poate fi văzută AICI!

Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută crunt de iubitul ei, Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu sunt la primul scandal de acest gen, însă se pare că de data aceasta lucrurile ar fi degenerat. Blondina abia se ține pe picioare, încercând pe cât posibil să acopere urmele violenței. Cu toate acestea imaginile par să vorbească de la sine.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri din Mediaș nu pare afectat de durerea iubitei sale, dar are grijă să o conducă la casa din Pipera în care vedeta locuiește.

Episodul traumatizant s-ar fi petrecut în urmă cu mai puțin de 24 de ore, ultima postare de pe contul de Instagram al blondinei fiind o fotografie mai veche în care este roșcată.

ADVERTISEMENT

Fosta iubită a lui Victor Slav a ajuns de câteva ori la urgență, după scandalurile și bătăile pe care le-a avut cu Alex Bodi. Vedeta a mărturisit la un moment dat că are câteva coaste fisurate și răni de la o furculiță la una dintre mâini.

Cu toate acestea, telenovela și povestea lor de dragoste nu are final și de fiecare dată ajung unul în brațele celuilalt. Fericirea și planurile de nuntă se pare că sunt departe de concretizare, dacă este să ne luăm după ultimul scandal în care au fost protagoniști.

ADVERTISEMENT