Life

Bianca Drăgușanu, chemată în instanță. Blondina a dat declarații despre bătăile primite de la Alex Bodi

22.02.2021 | 18:34
Bianca Dragusanu chemata in instanta Blondina a dat declaratii despre bataile primite de la Alex Bodi
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost chemată în instanță pentru a oferi declarații referitoare la bătăile încasate de la Alex Bodi în perioada în care au format un cuplu. Blondina a depus o plângere penală la numai o lună după despărțirea de afacerist. 

Update, ora 18:35. Fosta asistentă TV a ieșit de la Parchet după mai bine de 3 ore de audieri, mărturisind că se teme foarte mult pentru viața sa. Vedeta speră că Alex Bodi nu va atenta la viața ei, fiind foarte afectată de întreaga situație.

ADVERTISEMENT

„Da, mă tem de el în mod direct. (…) Eu sper că nu va încerca să-mi facă rău. (…) Este foarte greu”, a declarat fosta iubită a omului de afaceri Alex Bodi legat de urmărirea penală deschisă acum câteva luni, potrivit spynews.ro.


Știre inițială, ora 16:14. Fosta prezentatoare de la Kanal D a dat recent cărțile pe față, după ce în presă au apărut imagini în care era vânătă și tumefiată la față. Vedeta a făcut publice mai multe fotografii șocante, precizând că a fost snopită în bătaie în repetate rânduri de fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos are mai multe dovezi împotriva lui Alex Bodi, menționând la un moment dat că are inclusiv certificat medico – legal, care atestă că a fost lovită crunt. Bianca Drăgușanu este dispusă să meargă până-n pânzele albe pentru a-și face dreptate.

Bianca Drăgușanu s-a prezentat cu avocatul în instanță. E vorba de bătăile primite de la Alex Bodi

Blondina s-a prezentat în urmă cu foarte puțin timp la Parchet, unde a fost chemată pentru declarații legat de dosarul penal deschis împotriva afaceristului din Mediaș. Procesul este pe rol, Bianca Drăgușanu neputând oferi prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

„M-am prezentat la Parchet pentru dosarul meu. Da, cel legat de bătăi. Nu am voie să declar nimic, vorbim când ies”, a spus fosta asistentă de televiziune înainte de a intra în instituție, informează spynews.ro. 

Fosta soție a lui Victor Slav a recunoscut că a îndurat bătăi și chinuri groaznice din partea afaceristului cu care a avut o relație cu năbădăi timp de 2 ani. Bianca Drăgușanu a reușit mereu să ascundă loviturile, însă după separare a decis să spună adevărul.

ADVERTISEMENT

Primele declarații despre violența la care a fost supusă din partea lui Alex Bodi au fost făcute în emisiunea moderată de Andreea Mantea, ulterior scoțând la iveală lucruri cumplite. Vedeta a mărturisit că violența începea mereu de la lucruri simple, motiv pentru care a chemat poliția în repetate rânduri.

„Da, așa arătam eu când am fost snopită în bătaie. Am depus și o plângere și avocatul meu se ocupă de asta. Nu treceți cu vederea prea ușor.

Daca te înșală o dată, te va înșela toată viața. Dacă îți dă o palmă, te va bate toată viața. Eu am iertat prea mult și am greșit”, spunea Bianca Drăgușanu în urmă cu câteva zile pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT