Life

Bianca Drăgușanu, costumație inedită de Halloween. Cum a apărut alături de fiica sa, Sofia

Bianca Drăgușanu este o mamă extrem de implicată în creșterea fiicei sale și a lui Victor Slav, Sofia Natalia.
31.10.2021 | 16:44
Bianca Dragusanu costumatie inedita de Halloween Cum a aparut alaturi de fiica sa Sofia
Bianca Drăgușanu, costumație inedită de Halloween. Cum a apărut alături de fiica sa, Sofia. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu a trecut cu vederea sărbătoarea de Halloween, una dintre cele mai așteptate zile de cei mici, așa cum este și pentru fetița în vârstă de 5 ani.

În plus, vedeta a așteptat cu nerăbdare ziua de 30 octombrie pentru a se costuma, drept dovadă că a ales o ținută inedită. La fel s-a întâmplat și cu fiica sa, Sofia.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și copila au apărut în mai multe imagini din mediul online, din care nu a lipsit nici animalul lor de companie.

Bianca Drăgușanu și fiica sa, Sofia, au sărbătorit Halloween-ul. Cum s-au costumat

Fosta asistentă a lui Dan Capatos și fiica sa au optat pentru o ținută complet neagră și un machiaj inedit, demn de o asemenea sărbătoare de-a dreptul înfricoșătoare pentru unii.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ales un look din renumitul film Maleficiant, apărut în anul 2014, rol pe care l-a interpretat superba actriță Angelina Jolie.

Piesa de rezistență purtată de fosta soție a lui Alex Bodi este chiar accesoriul de pe cap, care a introdus-o și mai mult în atmosfera producției americane.

ADVERTISEMENT

La polul opus, fiica vedetei s-a costumat ca un vampir, împreună fotografiindu-se în timp ce-l „devorează” pe animalul lor de companie.

Sofia Natalia a beneficiat de un machiaj similar ca al mamei sale, ținuta fiind completată cu o pereche de aripi de culoare negre, care au scos-o și mai mult în evidență.

ADVERTISEMENT

„Să-l mâncăm”, este mesajul scurt și la obiect care apare drept descriere la imaginile postate de blondină pe Instagram.

Bianca Drăgușanu, Sofia și câinele lor
Bianca Drăgușanu, Sofia și câinele lor. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Bianca Drăgușanu, dezvăluire despre fiica sa, Sofia

Fosta prezentatoare de la Kanal D are o relație foarte frumoasă cu fiica sa, care a venit pe lume în timpul relației cu moderatorul de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Victor Slav.

Sofia știe deja ce vrea să facă când vrea să fie mare, lucru pe care vedeta l-a și dezvăluit. Așa i-a explicat copilei de 5 ani și cum face banii pentru activitățile unde o duce.

„Ea vrea să se facă regină. De ceva vreme doar asta îmi spune, că ea vrea să fie regină, că nu vrea să facă nimic, să fie ca mine. I-am zis cum i se pare ei că eu nu fac nimic.

I-am explicat că mă duc la rochii, o iau și o duc la gradiniță, la dansuri, la engleză, la o grămadă de lucruri pentru care plătesc o grămadă de bani, iar banii nu vin așa din cer. Ea credea că eu sunt regină și vin așa banii la mine.

Așa că acum suntem la chestia asta că trebuie să-i explic că viața nu este atât de colorată. Chit că are cinci ani, trebuie să știe că trebuie să fie responsabilă și asumată”, spunea în urmă cu ceva timp Bianca Drăgușanu, scrie cancan.ro.

ADVERTISEMENT