Life

Bianca Drăgușanu, criticată pe rețelele de socializare. Detaliul dintr-o fotografie care a stârnit ironiile internauților

07.04.2021 | 22:11
Bianca Dragusanu criticata pe retelele de socializare Detaliul dintro fotografie care a starnit ironiile internautilor
Bianca Drăgușanu, criticată pe rețelele de socializare. Detaliul dintr-o fotografie care a stârnit ironiile internautilor Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost criticată dur pe rețelele de socializare. Internauții au sesizat un detaliu într-o fotografie postată de blondină, iar acesta a fost ținta ironiilor.

O imagine distribuită de fosta asistentă TV pe Instagram a ajuns pe un grup de Facebook. Acolo, internauții au criticat dur modul în care arată vedeta.

ADVERTISEMENT

Poziția în care stă Bianca a făcut ca unul dintre șoldurile acesteia să iasă în evidență într-un mod puțin ciudat, în raport cu talia foarte subțire a vedetei. În fotografia distribuită pe Instagram, aceasta promova o curea sport concepută pentru antrenamentele cardio, care ajută la modelarea respectivei zone.

Bianca Drăgușanu, criticată pe rețelele de socializare. Detaliul dintr-o fotografie care a stârnit ironiile internauților

Bianca Drăgușanu
Fotografia care i-a adus biancăi Drăgușanu critici dure din partea internauților
Sursa foto: Instagram

Cei care au văzut imaginea de mai sus s-au întrecut în critici și ironii cu privire la modul în care blondina arată. Bianca Drăgușanu a fost taxată dur pentru intervențiile pe care și le-a făcut.

ADVERTISEMENT

„Mi se pare mie sau are dislocat șoldul?”, „dacă o doare șoldul, să-și cumpere dexa 1,50 fiola, cred că o ajută cineva”, „da, ceva pe partea mintală ar avea nevoie” sau „mai are putin si arată ca Michael Jackson” sunt câteva dintre reacțiile internauților.

O altă persoană a făcut o descriere mai amănunțită a vedetei și efectului pe care îl au astfel de fotografii asupra viziunii unei femeilor despre frumusețe, din punctul său de vedere: „după ce și-a umflat fundul de zici că e minge, acum își și editează pozele arătând că oricâte operații o să facă tot nemulțumită e și că problema majoră e la creier”.

ADVERTISEMENT

„Trist e că tot mai multe fete se mutilează arătând toate la fel că păpușile în serie. Toate au sânii ca ugerele vacii , buzele cât ventuzele, fundul ca mingea și neapărat unghiile de un metru, de zici că sunt gata de scurmat în grădină cu ele. Probabil își măresc totul că să compenseze creierul redus”, a adăugat aceasta.

Nu sunt primele astfel de impresii de care are parte Bianca Drăgușanu. Dacă pe contul de Istagram vedeta nu le permite oamenilor să adauge comentarii la fotografii, nu același lucru se întâmplă și pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

Oamenii care își dau cu părerea cu privire la modul în care blondina alege să își trăiască viața sunt din ce în ce mai mulți și își fac apariția la fiecare postare a sa. Multe dintre criticile acestora au legătură cu operațiile estetice la care fosta asistentă TV s-a supus.

ADVERTISEMENT