Life

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu o divă de la noi. „Ești naturală și în cerul gurii”

08.12.2020 | 16:16
Bianca Dragusanu da de pamant cu o diva de la noi Esti naturala si in cerul gurii
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a ajuns la capătul răbdării și dă de pământ cu o divă de la noi. Fosta prezentatoare TV a fost deranjată de afirmațiile vedetei respective și a răbufnit pe rețelele de socializare, unde a atacat-o dur. 

Fosta asistentă a lui Capatos este sătulă de divele care le critică pe alte vedete din România și a decis să-și spună părerea pe contul de Instagram, unde a dat frâu liber nervilor.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu ezită să-și spună părerea atunci când este deranjată de remarcile răutăcioase ale altor vedete, pe care nu le nominalizează. Nici de data aceasta, blondina nu a dat niciun nume, mergând pe ideea că fanii își vor da seama despre cine vorbește.

Bianca Drăgușanu dă de pământ cu o divă de la noi. „Ești naturală și în cerul gurii”

Bianca Drăgușanu este revoltată din cauza unor afirmații pe care o anumită vedetă le-a făcut în mediul online, însă a preferat să-i respecte anonimatul. De altfel, blondina le-a transmis urmăritorilor că își pot da seama despre cine este vorba, chiar dacă nu a dat nume.

ADVERTISEMENT

Fosta parteneră a lui Alex Bodi nu a mai putut rezista și a vorbit despre ce o deranjează legat de vedeta care a făcut afirmațiile respective.

„Tot stau și tot reflectez dacă să consum din energia mea prețioasă pentru una care este o naturală și o prețioasă, și o deșteaptă. Și da, e naturală, e foarte naturală. Ești naturală și în cerul gurii, acolo ești cea mai naturală. M-ai impresionat, nu mai pot. Oare să zic sau să nu zic despre tine? S-ar putea să nu prea meriți atenția mea.

ADVERTISEMENT

Ești prea perversă și nesimțită și ești foarte prefăcută. Dar lumea știe, de fapt, mă gândesc. Naturală în cerul gurii, nebuno care ești nebună. Norocul multora este că eu chiar am treabă. Nu o ard aiurea, așa, să stau să ‘stalkeresc’ ce fac toate influencerele și toate româncele noastre frumoase, care se descurcă.

Deci eu chiar am treabă, eu alerg de dimineață până seara. Nu fac pe moca nimic, nimic (…) Problema nu este că trebuie să mă explic cuiva, pentru n-am de ce să mă explic cuiva atâta timp cât eu am o viață minunată și îmi permit absolut ce vreau eu (…) Lasă-mă în pace, nu-ți mai arăta frustrarea cu mine, că nu ține la mine, știu că ești rea în cerul gurii”, a transmis Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Nu se știe cine este vedeta despre care a vorbit Bianca Drăgușanu, dar se pare că ceea ce a spus a deranjat-o foarte tare pe fosta soție a lui Victor Slav, care a ținut să-și spună părerea în fața fanilor.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu a răbufnit pe Instagram. Ce a spus despre o divă de la noi. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Cengiz Şıklaroğlu, noul iubit al Biancăi Drăgușanu?

Zilele trecute, Bianca Drăgușanu și milionarul turc, Cengiz Şıklaroğlu, păreau să aibă o legătură foarte strânsă. Blondina s-a afișat pe rețelele sociale în timp ce „testa” trei pistoale de la afacerist. Mai mult, cei doi se etichetează reciproc în fotografiile și clipurile video de pe InstaStory.

Bianca Drăgușanu încă nu a confirmat nimic, însă fanii au tot mai multe indicii care dovedesc că cei doi ar forma un cuplu. Nu ar fi prima dată când Cengiz Şıklaroğlu ar fi împreună cu o româncă celebră. În trecut, bărbatul a format un cuplu cu Ioana Filimon și cu Otilia Bilionera.

Fanii sunt curioși să vadă dacă fosta prezentatoare de la Kanal D le va da mai multe amănunte despre presupusa relație, însă blondina pare că vrea să păstreze discreția cu privire la viața ei personală, mai ales după evenimentele din ultimele luni.

Fostul ei soț și iubit, Alex Bodi, a fost ridicat de procurorii DIICOT de la vila sa din Voluntari, unde a fost arestat preventiv timp de 30 de zile. Afaceristul din Mediaș este acuzat de proxenetism, trafic de persoane și trafic de droguri. El și Bianca Drăgușanu s-au despărțit cu mai bine de o lună în urmă, după o relație plină de scandaluri.

ADVERTISEMENT