Life

Bianca Drăgușanu, decizie surprinzătoare cu privire la fetița ei. La ce concluzie a ajuns vedeta

02.11.2020 | 17:46
Bianca Dragusanu decizie surprinzatoare cu privire la fetita ei La ce concluzie a ajuns vedeta
ADVERTISEMENT

După ce s-a despărțit din nou de iubitul ei, la doar două luni de la împăcare, Bianca Drăgușanu a făcut o decizie surprinzătoare referitoare la fetița sa, Sofia.

Bianca Drăgușanu s-a despărțit recent de Alex Bodi, ceea ce îi permite să petreacă mai mult timp cu fetița ei. Sofia a început să apară tot mai des în postările divei, motiv pentru care Bianca a decis să-i facă un cont de YouTube micuței.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu este greu de crezut că fosta prezentatoare TV a luat o astfel de decizie, de vreme ce fiica Biancăi și a lui Victor Slav este deja obișnuită să se afle în fața camerelor, dovadă fiind aparițiile ei televizate.

Bianca Drăgușanu, decizie surprinzătoare cu privire la fetița ei. La ce concluzie a ajuns vedeta

La scurt timp de la despărțirea neașteptată de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu a hotărât să petreacă mai mult cu fiica ei, iar cele două au luat prânzul împreună. Frumoasa blondină a discutat mai multe aspecte cu Sofia, printre care și posibilitatea ca micuța să aibă propriul canal de YouTube.

ADVERTISEMENT

Fiind un copil foarte comunicativ și inteligent, micuța Sofia își dorește să își creeze propria comunitate în mediul online, de la o vârstă foarte fragedă. Mama acesteia este de acord, făcând anunțul pe contul ei de Instagram.

,,Vrei să le spui prietenilor noștri ce mi-ai spus tu că îți faci mâine. Canal de YouTube?”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, ea fiind, cel mai probabil, cea care va administra contul fiicei sale.

ADVERTISEMENT

,,Prietenii mei, să știți că îmi fac canal de YouTube”, a răspuns Sofia.

 

View this post on Instagram

 

Noi doua ?‍♀️?codite la Gabi @taboo_beauty_center si geaca de piele @ccmboutique ? #happy #blessed #Sofia #truelove

A post shared by ?????? ???̃?????? ? (@biancadragusanu18) on

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi, deși păreau mai fericiți ca niciodată, iar vedeta este hotărâtă să înceapă o nouă etapă a vieții sale. Blondina a dezvăluit, printr-o serie de story-uri pe Instagram, că urmează noi mărturisiri cu privire la viața ei din ultimii doi ani, perioadă în care a fost într-o relație cu fostul ei iubit. Deși l-a iertat pe Bodi de nenumărate ori, Bianca pare decisă să îl dea uitării pe afacerist.

”Am decis astăzi să încep să vă spun una dintre poveștile vieții mele și mai bine zis,ultima poveste a vieții mele, care are un început, apoi un cuprins, apoi un deznodământ și un final incredibil. Stați aproape pentru că vreau să vă dau detalii în zilele ce urmează, despre fabuloasa poveste din ultimii 2 ani din viața și fabuloșii ultimii 4 ani din viața mea în care a apărut și Sofia”, a zis Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a adus în discuție firea ei impulsivă, dezvăluind motivul pentru care șterge comentariile negative ale internauților care îi adresează cuvinte răutăcioase sau care o critică.

“Am să șterg comentariile urâte, pentru că, da, vreau să fie pe pozitiv, vreau să văd doar comentarii frumoase, pozitive ca să vă răspund în aceeași manieră. Sunt foarte ușor de provocat și mi-e că, dacă ziceți voi una urâtă, eu zic 10 urâte. Și atunci altcineva iese în pierdere. Și aia nu o să fiu eu niciodată! Eu nu ies niciodată în pierdere. Dar niciodată nu ies în pierdere, la modul general. Chiar dacă sunt subiectivă, vă spun că nu ies în pierdere. Niciodată, chiar niciodată!”, a continuat aceasta.

ADVERTISEMENT