Life

Bianca Drăgușanu, declarații emoționante despre fiica ei: “Este puterea și fericirea mea”

Bianca Drăgușanu a oferit declarații emoționante despre fiica ei, Sofia Natalia, pe care o iubește mai mult decât orice. Vedeta a vorbit despre ceea ce e important pentru ea.
11.06.2022 | 00:33
Bianca Dragusanu declaratii emotionante despre fiica ei Este puterea si fericirea mea
Bianca Drăgușanu a vorbit despre fiica ei, Sofia. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a vorbit despre lucrurile care contează cu adevărat pentru ea, dar și despre fiica ei, care este cea mai importantă ființă din viața fostei asistente de televiziune.

Bianca Drăgușanu, declarații emoționante despre fiica ei

Blondina nu a avut prea multe lucruri materiale în copilărie, dar știe că părinții au făcut tot posibilul să-i ofere tot ce are nevoie și au iubit-o. Fosta lui Alex Bodi este împlinită în prezent, iar asta este ceea ce contează.

ADVERTISEMENT

În plus, vedeta este de părere că sănătatea, încrederea în sine și iubirea lui Dumnezeu contează cu adevărat.

Bianca Drăgușanu spune că doar fiica ei și a lui Victor Slav are puterea să-i provoace suferință și nimic altceva. Sofia Natalia (5 ani) este cea mai importantă ființă din viața vedetei și face tot posibilul să-i ofere micuței o viață bună.

ADVERTISEMENT

“N-am avut o copilărie cu multe lucruri, dar, pentru că părinții mei m-au iubit și au avut grijă de mine așa cum și-au permis ei, sunt un om împlinit în ziua de azi. Cel mai important e să te iubească Dumnezeu, să ai încredere în tine și să fii sănătos.

Copilul meu este una dintre micile părți din viața asta care ar putea să mă facă să sufăr, la un moment dat, dar cred că n-o va face și copilul meu este puterea mea și fericirea mea.”, a declarat fosta asistentă TV pentru wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Vedeta muncește pentru a-și răsfăța fiica și pentru a-i oferi o copilărie mai frumoasă decât a avut ea. Bianca Drăgușanu știe că Sofia va fi la fel de ambițioasă atunci când va crește.

Bianca Drăgușanu: “Nu mai vreau să vorbesc despre viața mea personală”

Bianca Drăgușanu este rezervată atunci când vine vorba despre viața personală.

Vedeta nu a spus dacă ea și Gabi Bădălău s-au împăcat, însă a dat de înțeles că lucrurile merg ceva mai bine în viața ei. Aceasta a ținut să asigure pe toată lumea că este fericită în acest moment.

ADVERTISEMENT

“Nu mai vreau să vorbesc despre viața mea personală pentru că nu vreau! Ar trebui să nu intereseze pe nimeni ce face eu.

Eu adorm bine și mă trezesc bine. Sunt foarte fericită, dacă asta este vreo problemă pentru cineva!”, a adăugat vedeta în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT