Life

Bianca Drăgușanu, despre apariția la Din Dragoste: “Judecă ăia care sunt sub nivelul mării”

Bianca Drăgușanu și-a amintit de perioada în care a apărut prima dată la Din Dragoste și a avut un mesaj pentru cei care au criticat-o.
16.07.2021 | 11:53
Bianca Dragusanu despre aparitia la Din Dragoste Judeca aia care sunt sub nivelul marii
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost invitata podcast-ului realizat de Damian Drăghici și a răspuns sincer la toate întrebările.

Diva și-a reamintit de perioada în care a apărut pentru prima dată într-o emisiune și le-a transmis un mesaj tranșant celor care au judecat-o de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, despre apariția la Din Dragoste: “Judecă ăia care sunt sub nivelul mării”

În anul 1999, Bianca Drăgușanu apărea la emisiunea Din Dragoste, realizată de Mircea Radu. Venise pentru a încerca să-și salveze relația pe care o avea cu un tânăr, Mihai Mătușoiu. La acea vreme Bianca avea 16 ani și jumătate, iar imaginea ei era cu totul alta față de cea de azi.

“Eram foarte încrezătoare în mine, doar că eram o copilă. Lumea mă judecă și mă analizează mult pentru acele prime apariții ale mele. Mie îmi pare bine că există, pentru că așa îți dai seama de evoluția unui om. 

ADVERTISEMENT

Da,  uite de aici am plecat, aici sunt și aici vreau să ajung. Și o să fiu.

Oamenii când se uită la acele imagini cu mine mă analizează din punct de vedere fizic, dar uită să pună înainte lucruri esențiale. Eu eram doar o copilă. Aveam 16 ani și jumătate, eram în perioada pubertății, aveam vreo 15 kg în plus”, a spus Bianca în cadrul podcast-ului realizat de Damian Drăghici.

La aproape 4 ani de la acea apariție, blondina a început să se transforme. A slăbit, și-a reparat dantura, iar apoi a descoperit operațiile. estetice. Cei mai mulți au judecat-o mereu, iar Bianca spune că ani buni a suferit din această cauză.

ADVERTISEMENT

“Oamenii culmea, judecă ăia care nu au realizat nimic în viața lor sau oricum sunt sub nivelul mării. Vorba lui Morodan. Ni se cam rupe de părerea lor.(…)

De vreo 10 ani mă cam doare la papuc. Până atunci eram foarte afectată de ce mi se întâmplă. Am slăbit 7 kg în două luni.”, a mai spus Bianca.

ADVERTISEMENT

Cum l-a anunțat Bianca pe Victor Slav că este însărcinată

Bianca a povestit cum a decurs momentul în care Victor Slav a aflat că va fi tată. Fostul soț al blondinei a fost extrem de emoționat când a aflat vestea, fiind nevoit să se sprijine de mobilă.

“I-am spus că sunt însărcinată și indiferent de ce părere are el în acele momente, că noi nu eram chiar într-un moment bun al relației noastre, eu o să fac o fetiță care o să fie prietena mea cea mai bună.

Nu m-a interesat părerea lui, dar eu asta am făcut. Reacția lui a fost foarte haioasă, nu mai știa de ce să se țină. Exact așa am luat-o. Și iată că s-a întâmplat, deși eram însărcinată în două săptămâni”, a declarat Bianca.

ADVERTISEMENT