Life

Bianca Drăgușanu, detalii picante din relația cu Gabi Bădălău: ”Este foarte diferit”

04.03.2021 | 19:44
Bianca Dragusanu detalii picante din relatia cu Gabi Badalau Este foarte diferit
Bianca Drăgușanu, detalii picante din relația cu Gabi Bădălău: ”Este foarte diferit”. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu se mai ascunde și oferă detalii picante despre povestea de dragoste dintre ea și Gabi Bădălău. Frumoasa blondină are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului de viață, care o tratează ca pe o regină din toate punctele de vedere. 

Fosta prezentatoare de la Kanal D este foarte încrezătoare în sentimentele pe care le are pentru omul de afaceri, fiind convinsă că traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale. Vedeta se bucură de fiecare clipă alături de iubitul ei, căruia îi acordă toată libertatea din lume.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos adoră să-și petreacă timpul în compania lui Gabi Bădălău și nu exclude varianta unui căsătorii. Bianca Drăgușanu crede că a treia oară va fi cu noroc, însă nu se grăbește să facă acest pas prea curând.

Bianca Drăgușanu dă cărțile pe față. Care este adevărul despre relația cu Gabi Bădălău

„Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Până nu ajungem la starea civilă, nimic nu este sigur.

ADVERTISEMENT

Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare. Suntem doi oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri.

Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, împlinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino.

ADVERTISEMENT

El este un om foarte frumos, cam asta e tot ce pot să zic despre el. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. 

Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător și are foarte multe calități. Este un om cu care îmi place să petrec timpul.

ADVERTISEMENT

Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a declarat Bianca Drăgușanu despre povestea amoroasă cu Gabi Bădălău într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT