Life

Bianca Drăgușanu, dezlănțuită din cauza unui cadou. Limbaj vulgar și amenințări: “Să vă fie rușine”

Bianca Drăgușanu a cedat nervos după ce a desfăcut cadourile primite cu ocazia zilei de naștere și a văzut ce a primit de la două femei pe care nu le invitase la petrecere.
10.03.2022 | 01:25
Bianca Dragusanu dezlantuita din cauza unui cadou Limbaj vulgar si amenintari Sa va fie rusine
Bianca Drăgușanu, dezlănțuită din cauza unui cadou
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a izbucnit în mediul online după petrecerea de ziua sa. Fosta soție a lui Victor Slav s-a simțit jignită din cauza cadourilor primite de la femeile pe care nu le cunoștea prea bine, dar pe care le-a acceptat totuși la eveniment. După ce a lansat mai multe vorbe grele la adresa acestora, ea le-a amenințat că le va divulga identitatea dacă nu își vor prezenta scuzele.

Bianca Drăgușanu, dezlănțuită din cauza unui cadou

Bianca Drăgușanu a împlinit 40 de ani și a organizat o petrecere la care au participat 60 de persoane. Vedeta a primit o mulțime de cadouri destul de valoroase. Bijuterii, parfumuri, dar și flori.

ADVERTISEMENT

Printre invitați au fost și persoane necunoscute pe care blondina nu le invitase. Aceasta spune că acest lucru nu a deranjat-o niciodată. Acum însă, Bianca Drăgușanu a recunoscut că s-a enervat cumplit din cauza anumitor cadouri.

Astfel, blondina a decis să împărtășească și cu fanii această experiență. Inițial, ea a fost foarte calmă când povestea ce s-a întâmplat, dar la un moment dat și-a pierdut calmul.

ADVERTISEMENT

“Tot stau și mă gândesc de câteva zile dacă să împărtășesc cu voi sau nu o întâmplare haioasă, semi-penibilă, de la ziua mea. M-am gândit că totuși ar trebui să împărtășesc cu voi câteva dintre lucrurile cu care am rămas după petrecerea extraordinară pe care am avut-o alături de oamenii care mă iubesc. 

Așa că vă spun o întâmplare haioasă. Ieri și alaltăieri am început să deschid cadouri. Au fost foarte multe și m-au făcut fericită. Prietenii mă cunosc și știu ce să-mi aducă. Mă întreabă ce-mi doresc și îmi aduc ce îmi place. 

ADVERTISEMENT

Iar de la niște persoane care s-au aciuat adiacent la petrecerea de ziua mea am primit niște cadouri impresionante despre care vreau să vă povestesc. Am avut 50 de invitați invitați și vreo 10 neinvitați.

Cei în plus nu m-au deranjat. Mi-a făcut plăcere să mă bucur de prezența lor. Nu mai are rost să aflu prin cine au ajuns. Aș vrea să vă povestesc despre cadourile pe care le-am primit de la aceste persoane neinvitate personal de mine”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce le-a transmis Bianca Drăgușanu celor două femei

De aici încolo, Bianca Drăgușanu a început să se enerveze ușor, ușor în timp ce povestea despre cadourile care nu i-au plăcut. Este vorba despre un săpun, un odorizant de baie și câteva flori de plastic. Diva le-a transmis celor două femei că așteaptă scuze pentru gestul lor considerat sfidător. În caz contrar, le va dezvălui numele.

“Trei, patru cadouri pe care nu le voi uita toată viața… Regula bunelor maniere… Dacă ai cei 7 ani de acasă, chiar dacă nu ești instruit de mă-ta, chiar dacă nu mă cunoști, trebuie să ai un bun-simț. Ok, nu mă cunoști, nu știi ce să îmi aduci. E suficient să aduci o felicitare sau să mă feliciți.

Nici măcar nu e nevoie de un cadou. Din partea unor persoane, simpla prezență este un cadou. În fine… Deschid cadourile. Băi, în pungă găsesc un săpun, un odorizant de baie și trei trandafiri de plastic mov. Cam astea au fost cadourile care m-au impresionat și am un mesaj pentru personajele pe care le-am identificat, dar nu știu dacă merită să le dezvălui identitatea. 

Aș vrea să vi le înapoiez, să vă băgați săpunul în c-r și vă dau și hârtie igienică să vă ștergeți cu ea. Pentru că data viitoare dacă mai fac petrecere, nu mai vine nicio persoană așa.

Bianca Drăgușanu: ”Eu sunt o prințesă, o regină”

Să vă fie rușine! Mi se pare amuzant. Iar dacă am vreo reacție din partea voastră, nu vă fac publice numele. Mai sunteți și persoane cunoscute… Toți au fost extrem de mulțumiți. Doar eu am rămas stupefiată. 

Ce cadou poate să îți facă o cretinoidă din asta care vine cu o pungă? Mai bine, d–u, nu puneai nimic în pungă. Vii cu un săpun? Du-te d–u de aici că ești proastă! Mai ai și magazin de haine…

Aștept scuze din partea ta, că altfel promit că te dau în vileag. Ia-te și spală-te tu cu el. N-ai cum, dă-te-n papucu’ meu! N-ai cum să vii cu săpun și cu trandafiri de plastic. Dacă tu ești o c–––ă, nu înseamnă că și eu sunt la fel. Eu sunt o prințesă, o regină. Nu fac ca tine de astea de miros. Fac fluturași. Nu miros urât. “

Ce a pățit Bianca Drăgușanu la botezul fiicei sale

În același context, Bianca a reamintit și o întâmplare de la botezul fiicei sale. Atunci a trecut printr-o experiență asemănătoare, dar în prim-plan a fost o jurnalistă.

“Fiecare dintre noi a trecut prin așa ceva. Acum câțiva ani, la botezul Sofiei, o inteligentă de prin presă mi-a adus o tavă a lui mă-sa, chipurile de argint, care s-a ruginit în trei săptămâni. Du-te d–u cu tava ta! Ori vii cu plicul, că așa e tradițional, ori cu felicitări de bun-simț. Nu am nevoie de plic pentru că eu am cașcaval.

Prezența oamenilor dragi e o bucurie pentru mine. Deci, ca să închei, le mulțumesc prietenilor mei care au fost la ziua mea. Închei într-o energie pozitivă. Individa să-și bage săpunul în c-r, iar noi să ne vedem de viața noastră frumoasă și să evităm să chemăm la evenimente persoane cu care nu ai nicio treabă.

Te pot face să spui lucruri pe care nu le dorești. Cam asta s-a întâmplat, nu aveam de ce să nu vă zic”, a mai spus Bianca pe Instastory. Nici nu a terminat filmulețul bine, că blondina a și revenit. De data asta după ce a primit un mesaj de la un prieten.

“Am primit un mesaj. Cineva mi-a zis că poate atât și-au permis. Ha. Bine, mă! Atunci nu veni! Un detaliu important: săpunul pe care l-am primit cadou avea eticheta în rusă.

Ele sunt un fel de moldovence… rusoaice… Săracelor! Sărăciilor! Credeați că dacă primesc multe cadouri, pe ale voastre nu le observ? Sunteți proaste. Dacă nu îmi cereți scuze vă fac publice numele. Nu trec cu vederea. Sunteți doar proaste”, a încheiat Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT