Life

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre divorțul de Victor Slav. De ce s-au despărțit, de fapt

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri despre divorțul de Victor Slav. Blondina a dezvăluit care a fost, de fapt, motivul care a dus la această ruptură.
14.07.2021 | 18:05
Bianca Dragusanu dezvaluiri despre divortul de Victor Slav De ce sau despartit de fapt
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre divorțul de Victor Slav. De ce s-au despărțit, de fapt. Sursa foto: unica.md
ADVERTISEMENT

Au trecut șapte ani de când Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat, iar fosta asistentă TV a vorbit despre motivul care a dus la ruptura relației.

Cei doi și-au unit destinele în 2013 după ce s-au îndrăgostit unul de celălalt în timpul unui show de dans de la Pro TV. Din păcate, mariajul lor a ținut doar un an. În cadrul unei emisiuni, vedeta a vorbit despre divorțul care a șocat lumea showbiz-ului românesc.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre divorțul de Victor Slav. De ce s-au despărțit, de fapt

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat în 2014, după ce fosta asistentă a lui Dan Capatos a fugit la Paris cu Adrian Cristea fostul ei iubit, chiar în timp ce era căsătorită.

Blondina a declarat că a fost o chimie între ea și Victor Slav încă de când s-au cunoscut. Chiar dacă nu mai formează un cuplu, cei doi vor fi legați pentru totdeauna de Sofia Natalia, fetița lor de aproape cinci ani.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a mai declarat că Victor Slav a mai încercat să lupte pentru mariajul lor, însă lucrurile nu au mai mers între ei.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare, a fost o chimie între noi doi. Am fost magneți, ne-am lipit vreo 6 ani din viață. Este tatăl copilului meu, va fi prezent în viața mea și a Sofiei mult timp, ne respectăm.

ADVERTISEMENT

Am divorțat pentru că am ajuns, la acel moment, amândoi la concluzia că s-a terminat povestea.

Anumite povești de dragoste sunt făcute ca să se termine, să se consume. El a mai luptat, a mai tras de mine, pentru familie.

Eu, când am rămas însărcinată, chiar dacă nu eram în relațiile cele mai bune cu tatăl copilului, i-am zis: ‘eu acest copil îl păstrez, va fi fetiță și va fi prietena mea cea mai bună’”, a declarat Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au divorțat după un an de căsnicie

În septembrie 2013, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au ajuns în fața ofițerului de Stare Civilă. Câteva săptămâni mai târziu, cei doi au făcut nunta, iar nașii de cununie au fost Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo.

La nici un an de când și-au unit destinele, Bianca Drăgușanu și Victor Slav au ales să meargă pe drumuri separate.

Cei doi au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz și vestea divorțului a venit ca o bombă pentru fanii lor.

ADVERTISEMENT