Life

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre kilogramele în plus: ”Ce am făcut nu recomand la nimeni”

Bianca Drăgușanu, confesiune despre perioada în care avea 90 de kilograme. Ce nu sfătuiește pe nimeni fosta asistentă tv.
11.04.2023 | 21:00
Bianca Dragusanu dezvaluiri despre kilogramele in plus Ce am facut nu recomand la nimeni
Bianca Drăgușanu, confesiune despre perioada în care avea 90 de kilograme. Ce nu sfătuiește pe nimeni. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Victor Slav a făcut mai multe dezvăluiri despre kilogramele în plus. Vedeta de la Kanal D susține că ce a făcut nu recomandă la nimeni, chiar dacă a ținut un regim pentru a ajunge la o formă fizică de invidiat.

Bianca Drăgușanu, confesiune despre perioada în care avea 90 de kilograme. Ce nu sfătuiește pe nimeni

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre perioada în care avea 90 de kilograme. Fosta asistentă TV a început să fie ”pufoasă” în jurul vârstei de 17 ani, însă după aproape 3 ani a dorit să facă schimbări majore.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta prezentatoare a ajuns să facă foarte mult sport, să alerge pe stadion îmbrăcată destul de gros pentru a transpira, dar și să fie atentă la ceea ce mănâncă. De atunci nu și-a mai permis să dea greș și spune că-și face toate poftele.

„Am făcut eforturi foarte mari să ajung în forma fizică de acum. Am ținut regim. Aveam în jur de 90 de kilograme. Cred că a fost o dereglare hormonală. De la 17 ani, până pe la 20 am fost mai pufoasă.

ADVERTISEMENT

Terminam liceul și eram cea mai masivă persoană. Eram un munte de om. Bătălia cu kilogramele a început în sufletul meu. Nu mă mai simțeam confortabil. În 6 luni am dat peste 30 de kilograme. Ce am făcut nu recomand la nimeni. 

Am ținut o dietă pe care am inventat-o singură. Mergeam zilnic la stadion, urcam 300-400 de scări, dădeam ture de teren cu celofan și trening pe mine, la 40 de grade, făceam abdomene…

ADVERTISEMENT

Atât de tare alergam câteodată încât efectiv îmi venea să urlu de durere”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pentru Antena Stars. În prezent, frumoasa blondină e una dintre cele mai suple vedete autohtone.

Bianca Drăgușanu a slăbit pentru fostul iubit

Bianca Drăgușanu spunea la un moment dat că a luat decizia de a slăbi pentru fostul iubit, Coco, pentru care a apărut în emisiunea Din Dragoste. Frumoasa blondină a povestit că fostul partener de viață o punea să facă 500 de abdomene o dată până când leșina.

ADVERTISEMENT

În plus, acesta o punea să alerge câte 7 ture de stadion, vedeta recunoscând că nu mai simțea nimic. Din fericire, în doar câteva luni a reușit să slăbească, fosta asistentă TV declarând că așa a descoperit că durerea fizică nu înseamnă nimic.

ADVERTISEMENT