Life

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre relațiile eșuate. Ce spune blondina despre fotbalistul Adrian Cristea

Bianca Drăgușanu este cunoscută prin prisma relațiilor sentimentale pe care le-a avut de-a lungul anilor, dar vorbește rar despre eșecurile din dragoste.
30.07.2021 | 20:37
Bianca Dragusanu dezvaluiri despre relatiile esuate Ce spune blondina despre fotbalistul Adrian Cristea
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri despre relațiile eșuate. Ce spune blondina despre fotbalistul Adrian Cristea. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D și-a deschis abia recent sufletul și a făcut dezvăluiri remarcabile despre relațiile care nu au mers. Vedeta a renunțat la multe pentru iubiții ei.

Blondina a trăit câteva relații cu năbădăi, una dintre acestea fiind cu fotbalistul Adrian Cristea, bărbatul care i-a distrus într-o oarecare măsură mariajul cu primul ei soț, Victor Slav.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu și fostul partener de viață au avut o „escapadă” la Paris în perioada în care era separată de tatăl fiicei sale, deși lucrurile nu erau oficializate între ei.

Bianca Drăgușanu, adevărul despre relațiile care nu au mers. Vedeta a fost dezamăgită de Adrian Cristea

Fosta asistentă TV și Adrian Cristea au fost împreună 3 ani, însă au ales să se despartă. Ulterior, blondina a mărturisit că mai are sentimente pentru sportiv și i-a mai dat o șansă.

ADVERTISEMENT

„Pentru Cristea m-am mutat la Cluj și mi-am pierdut câțiva ani de viață, pentru un bărbat care nu a meritat. Eram dispusă să renunț la tot. 

Mi-am lăsat carieră, afaceri, tot și m-am urcat în avion. Am plecat după el și nu a meritat!”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu în emisiunea „Teo Show”, scrie click.ro.

ADVERTISEMENT

Acesta nu este primul eșec sentimental din viața fostei prezentatoare de la Kanal D. Blondina regretă că l-a făcut pe Victor Slav să sufere și au ajuns să divorțeze după un an de mariaj.

Bianca Drăgușanu, regret amarnic legat de nunta cu Alex Bodi

În plus, Bianca Drăgușanu regretă al doilea mariaj, cel cu Alex Bodi. Cei doi au fost împreună mai bine de 2 ani, despărțirea finală scoțând la iveală bătăile pe care le-a încasat blondina.

ADVERTISEMENT

„Regret că m-am căsătorit cu acest om. Nici nu merită să-i pronunț numele. Am avut o scurtă relație, nu a fost ce trebuie, a fost tristă!

Un fost coleg de la Antenă mi-a spus niște vorbe care m-au durut enorm, și anume că m-am măritat ca o proastă! A fost adevărat!”, a completat vedeta, mai arată sursa citată.

În momentul de față, Bianca Drăgușanu este fericită și împlinită alături de omul de afaceri, Gabi Bădălău, care nu a divorțat până acum de artista Claudia Pătrășcanu, cu care are doi băieți.

Blondina și actualul iubit nu se mai feresc și vorbesc inclusiv de planurile de nuntă, singurul impediment fiind faptul că afaceristul este în continuare însurat.

ADVERTISEMENT