Life

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre Cristi Borcea. Afaceristul i-ar fi făcut avansuri

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre Cristi Borcea. Afaceristul i-ar fi făcut avansuri, cu mai mult timp în urmă.
28.07.2021 | 23:02
Bianca Dragusanu dezvaluiri neasteptate despre Cristi Borcea Afaceristul iar fi facut avansuri
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre Cristi Borcea. Afaceristul i-ar fi făcut avansuri. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre Cristi Borcea. Fosta asistentă TV susține că omul de afaceri i-ar fi făcut avansuri. Blondina nu a pronunțat direct numele lui, dar a lăsat să se înțeleagă că despre el este vorba.

Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii prezentate de Teo Trandafir și Bursucu. Prezentatorul TV i-a adresat blondinei mai multe întrebări incomode, iar primul ei răspuns i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri neașteptate despre Cristi Borcea. Afaceristul i-ar fi făcut avansuri

Bianca Drăgușanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre fostul acționar de la Dinamo. Blondina susține că afaceristul Cristi Borcea i-ar fi făcut avansuri, la un moment dat.

Iubita lui Gabi Bădălău a fost provocată de Bursucu să răspundă la anumite întrebări incomode. Bianca Drăgușanu a fost întrebată ce bărbat din showbiz i-a făcut avansuri, dar nu a fost într-o relație cu ea.

ADVERTISEMENT

Răspunsul fostei asistente TV a fost unul cu totul neașteptat. Chiar dacă nu a pronunțat numele lui Cristi Borcea, a oferit suficiente indicii care ne duc cu gândul la el.

„E un bărbat cu care toate femeile rămân gravide când se întâlnesc. Nu vreau să-i rostesc numele aici că se supără nevasta lui, e însurat și are copii. De altfel, are mulți copii”, a declarat Bianca Drăgușanu la Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Mai mult, atunci când încă era căsătorită cu Victor Slav, Bianca Drăgușanu nega cu vehemență că fostul acționar de la Dinamo i-ar fi făcut avansuri.

Dezvăluirea ei a fost una surprinzătoare tocmai pentru că atunci a negat zvonurile potrivit cărora Cristi Borcea ar fi curtat-o, deși au trecut mulți ani de la această întâmplare.

ADVERTISEMENT

La vremea respectivă, blondina a declarat că nu este o femeie accesibilă și își schimbă des telefonul, fiind deranjată de asocierea cu Cristi Borcea.

„Nu am avut niciodată niciun fel de intersectare a drumurilor. Nu m-a sunat şi nici nu mi-a dat SMS. Eu îmi schimb foarte des telefonul.

Nu sunt genul acela de femeie căreia să-i placă asocierile astea. Nu sunt eu cea mai curtată femeie, cea mai frumoasă. Sunt foarte ocupată şi nu sunt o femeie accesibilă”, spunea atunci Bianca Drăgușanu, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT