Life

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri uluitoare despre amorul cu Victor Slav: ”La mine în dormitor…”

Bianca Drăguşanu a făcut câteva remarci legate de relaţiile de dragoste care i-au lăsat cu gura căscată pe fanii ei.
01.03.2018 | 14:29
Bianca Dragusanu dezvaluiri uluitoare despre amorul cu Victor Slav La mine in dormitor

Bianca Drăguşanu şi-a uimit asistenţa când a declarat despre certurile în relaţii lucruri care ar putea şoca. Vedeta a povestit despre o dispută dintre o prietenă de a ei şi partenerul acesteia, fiind de părere. că atunci când blestemăm partenerul de viaţă încercăm să-i spunem… că-l iubim.

Bianca a mărturisit că certurile din relaţii provin din faptul că sufletele celor doi iubiţi nu mai sunt în totală uniune. „În certurile lor, ea l-a blestemat cu focul ăla mare pornit din inimă. I-a zis să-ţi fie în viaţă bine şi când respiri să-ţi aminteşti de mine. Eu mi-am dat seama că blestemele din iubire sunt nişte declaraţii de dragoste, strigăte către cel care s-a rătăcit de la iubire. Când sufletele nu mai sunt în uniune, avem tendinţa să urlăm unii la alţii, deşi suntem aproape. De ce? Pentru că nu ne mai simţim vibraţia unul celuilalt. (…) Când blestemăm din iubire şi strigăm tare, e calea aia disperată şi neinspirată de a face cercul energetic de iubire”, explică Bianca Drăguşanu.

Vedeta a dat şi alte detalii, de data aceasta personale, despre propria relaţie. Ea şi partenerul său, Victor Slav, au mers la munte, la schi, însă el s-a accidentat şi a ajuns pe patul de spital, pentru a fi operat. Bianca a recunoscut că abia acum a realizat cât de greu este să facă faţă tuturor treburilor din casă. „Am preluat şi atribuţiunile lui în casă. Când contribuţia pertenerului dispare temporar… Când este temporar invalid, abia atunci înţelegem că ceea ce făcea partenerul conta foarte mult. Sunt foarte obosită! Noi uităm cât suntem de binecuvântaţi”, mărturiseşte Bianca Drăguşanu

Pe de altă parte, vedeta nu se declară deranjată de frigul abătut peste România. „Nu sunt supărată deloc că afară este această temperatură, eu stau şi în casă în pantaloni scurţi la doar 18 grade, aşa rămân tânără… Fie vară, fie iarnă, la mine în dormitor este congelator”, spune Bianca Drăguşanu.

Sursă: www.click.ro