Life

Bianca Drăgușanu, din nou pe masa de operație. La ce intervenție estetică vrea să apeleze vedeta

Bianca Drăgușanu este adepta operațiilor estetice și recunoaște că nu se va opri prea curând din ajustări și îmbunătățiri.
02.11.2021 | 17:10
Bianca Dragusanu din nou pe masa de operatie La ce interventie estetica vrea sa apeleze vedeta
ADVERTISEMENT

Fosta moderatoare de la Kanal D va ajunge din nou pe masa de operație pentru o intervenție estetică. Vedeta are de gând să facă o schimbare la nivelul feței.

Mai exact, fosta soție a lui Alex Bodi a mărturisit că nu este mulțumită de aspectul și volumul buzelor și urmează să facă o schimbare radicală în această privință.

ADVERTISEMENT

Spre finalul săptămânii Bianca Drăgușanu va merge la clinica din Cluj-Napoca unde obișnuiește să facă îmbunătățiri de ceva vreme.

Bianca Drăgușanu, gata de o nouă operație estetică. Ce vrea să schimbe blondina la aspectul fizic

Vedeta va cere ajutorul medicului estetician în care are foarte mare încredere, mai ales că recent a mers în aceeași instituție medicală și cu mama sa, Madi Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, fosta asistentă a lui Dan Capatos a punctat faptul că este vorba de o schimbare importantă, nicidecum un simplu moft.

„Vreau să vă spun că spre sfârșitul săptămânii mi-am programat o vizită la Cluj la doctorița mea pentru că am de gând să-mi schimb forma buzelor.

ADVERTISEMENT

Până acum eram mulțumită pentru că mie așa îmi place și cred că îmi stă bine. În momentul de față vreau să vă mărturisesc că acum câțiva ani, vreo 12, mi-am injectat o substanță.

E o substannță bio-alcamid și mă deranjează, se vede inestetic, am de gând să facem o incizie, să topim toată substanța și să dăm o formă nouă a buzelor”, a mărturisit Bianca Drăgușanu pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu are de gând să se oprească din operații estetice

Lista intervențiilor estetice pentru frumoasa blondină este una lungă, lucrurile începând să fie vizibile în urmă cu ani buni. Bianca Drăgușanu a recunoscut fiecare vizită în cabinetul medicului.

În plus, fosta soție a lui Victor Slav recunoaște că este adepta operațiilor estetice și nu are de gând să se oprească prea curând, poate niciodată.

Blondina are de gând să facă toate intervențiile care o fac să se simtă excelent în propria piele și să aibă corpul perfect la care visează dintotdeauna.

ADVERTISEMENT