ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu e celebră și fără multă școală. Câte clase are iubita lui Gabi Bădălău

Autor: Alexa Serdan | 10.02.2021 | 07:44
Bianca Drăgușanu e celebră și fără multă școală. Câte clase are iubita lui Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu are deja un nou iubit? Cu cine a fost surprinsă, la scurt timp după despărțirea de Gabi Bădălău. Sursa foto: Instagram.com

Bianca Drăgușanu este celebră, frumoasă și are un stil de viață invidiat de foarte multă lume, dar puțini știu ce studii are frumoasa blondină. Actuala iubită a omului de afaceri Gabi Bădălău a devenit faimoasă în urmă cu circa 14 ani, fără să aibă multă școală. 

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la Kanal D a ajuns în atenția publică după ce a apărut la brațul designerului Cătălin Botezatu în calitate de iubită. De atunci anii au trecut, vedeta făcându-se remarcată prin relațiile amoroase controversate pe care le-a avut de-a lungul timpului.

Blondina nu a avut o copilărie ușoară, părinții săi divorțând pe când avea vârsta de 13 ani. Bianca Drăgușanu nu a avut parte de liniște nici la școală, fiind nevoită să schimbe trei licee pe parcursul studiilor, unul la Deva și două la Petroșani.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, faimoasă și fără studii. Câte clase a terminat blondina

În cele din urmă Bianca Drăgușanu a terminat cursurile liceului Economic Petroșani, pe care l-a absolvit în anul 2002. Media de la bacalaureat a fost 8,95, fosta asistentă de televiziune obținând nota 9 la limba și literatura română (oral și scris), 8,50 la limba engleză și 7,20 la matematică.

De asemenea, frumoasa blondină a dat examen și la tehnica servirii consumatorilor și educație fizică, la ambele probe luând nota 10. Ulterior, s-a înscris la Facultatea de Științe Economice și Management, pe care a abandonat-o la scurt timp.

ADVERTISEMENT

Pasiunea pentru televiziune a făcut-o să se înscrie la cursurile Intact Media Academy, dar nici aici nu a rezistat prea mult și s-a retras. Așadar, fosta soție și iubită a lui Alex Bodi are numai 12 clase terminate, lucru care nu pare să o deranjeze.

Acum ceva timp Bianca Drăgușanu își exprima dorința de a urma cursurile unei facultăți de psihologie, dar nu s-a mai concretizat nimic. Între timp, vedeta și-a făcut propria afacere cu haine, fiind una dintre creatoarele de modă care realizează rochii de mireasă.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Gabi Bădălău o duce foarte bine în domeniul afacerilor, declarând recent că nu a fost afectată prea tare de pandemia de coronavirus. Fosta asistentă TV își face toate poftele și merge în cele mai luxoase vacanțe, Maldive și Dubai fiind bifate în ultimele 2 luni.

De altfel, „blonda lui Bote” este dispusă să scoată din buzunar 300.000 de euro pentru o mașină cu mulți cai putere, un autoturism de care s-a îndrăgostit pe vremea în care era iubita afaceristului din Mediaș, Alex Bodi.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!