ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu este pusă pe schimbări. Zona inedită în care vrea să își facă un nou tatuaj

Autor: Raluca Ilie | 12.11.2020 | 19:20
Bianca Drăgușanu este pusă pe schimbări. Zona inedită în care vrea să își facă un nou tatuaj
Bianca Drăgușanu este pusă pe schimbări. Zona inedită în care vrea să își facă un nou tatuaj. Sursa foto: Instagram

Deși Alex Bodi trece prin momente grele, Bianca Drăgușanu nu pare să fie afectată de situația cu care se confruntă fostul ei soț. Frumoasa blondină are de gând să își facă un nou tatuaj, într-o zonă sexy.

ADVERTISEMENT

Este o perioadă agitată în ceea ce privește problemele din viața lui Alex Bodi, acesta fiind acuzat de proxenetism. Însă, se pare că Bianca Drăgușanu a dat uitării relația cu omul de afaceri și se axează pe ea însăși.

Se pare că Bianca Drăgușanu nu pierde timpul și este determinată să facă schimbări în viața ei. La scurt timp după ce s-a întors din vacanța din Dubai, femeia de afaceri a mărturisit care sunt planurile ei de viitor.

Bianca Drăgușanu este pusă pe schimbări. Zona inedită în care vrea să își facă un nou tatuaj

Bianca Drăgușanu este extrem de atentă la modul în care arată și vrea mereu să evolueze din punct de vedere fizic. Recent, vedeta i-a surprins pe fanii ei de pe rețelele de socializare cu noi declarații.

ADVERTISEMENT

După ce a vizitat un salon de înfrumusețare, unde și-a reîmprospătat look-ul, fosta prezentatoare TV a mărturisit că intenționează să își facă un tatuaj, motiv pentru care a vizitat un salon de tatuaje pentru a face o simulare de tatuaj, iar, mai apoi, dacă totul decurge conform planului, tatuajul respectiv va deveni permanent. În plus, diva a dezvăluit că zona aleasă este una sexy.

,,Astăzi chiar că m-am răsfățat jumătate de zi! Cel mai senzațional lucru abia acum vine! Am de gând să simulăm un tatuaj într-o zonă despre care v-am spus că vreau să îmi fac, într-o zonă mai sexy și dacă îmi place cum arată și dacă pot să mă obișnuiesc cu chestia asta, o să mi-l fac! Așadar, vom simula un tatuaj, să vedem dacă am curaj să mi-l fac!”, a postat fosta soție a lui Victor Slav pe contul său de Instagram.

Ieri, paparazzii Spynews.ro au prins-o pe vedetă în țară, la scurt timp după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați. Întrebată care este părerea ei despre acuzațiile de proxenetism aduse fostului partener, Bianca Drăgușanu a declarat că nu o mai leagă nimic de afacerist și că este convinsă că acesta este nevinovat.

ADVERTISEMENT

,,Care soț? Fostul soț! Nu am nicio legătură! Eu sunt Bianca Drăgușanu! De mult nu ne mai leagă nimic! Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta! Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat!”, a declarat blondina.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!