Life

Bianca Drăgușanu, fără teamă în privința scumpirilor la energie electrică și gaze. Cine îi plătește facturile blondinei

Bianca Drăgușanu este una din puținele vedete care nu are grija facturilor. Pe cine se bazează fosta prezentatoare de la Kanal D.
22.09.2022 | 18:18
Bianca Dragusanu fara teama in privinta scumpirilor la energie electrica si gaze Cine ii plateste facturile blondinei
Bianca Drăgușanu, fără grija facturilor la lumină și gaze. Pe cine se bazează vedeta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină nu se teme în privința scumpirilor la energie electrică și gaze. Fosta asistentă TV recunoaște că nu se ocupă de treburile casnice și are o persoană de încredere când vine vorba de plata facturilor.

Bianca Drăgușanu, fără grija facturilor la lumină și gaze. Pe cine se bazează vedeta

Bianca Drăgușanu nu știe cât îi vin facturile la lumină sau gaze. Vedeta locuiește într-un complex rezidențial de lux împreună cu fiica sa, Sofia, și cu mama, care este cea care se ocupă să nu aibă nicio restanță.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva.

Îmi ajut financiar toată familia”, a mărturisit Bianca Drăgușanu în urmă cu puțină vreme pentru publicația playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu, câștiguri uriașe de pe urma imaginii sale

Bianca Drăgușanu o duce excelent din punct de vedere financiar și susține că are câștiguri uriașe de pe urma imaginii sale. E una dintre vedetele autohtone care are venituri generoase din postările de pe social media.

Acest lucru se întâmplă în ciuda faptului că frumoasa blondină a oprit comentariile de pe Instagram și nici nu se bazează foarte mult pe like-uri. Fosta soție a lui Victor Slav e conștientă că urmăritorii pot fi cumpărați.

ADVERTISEMENT

„Eu am un reach la tot Instagramul meu, eu am contracte foarte bune și câștig peste 10.000 de euro din tot ce se întâmplă acolo, scris și pe foaie la care se plătește taxă. 10.000 minim!

Când vine Black Friday fac și 20.000. Iar eu trebuie să am întotdeauna Instastory-uri. Eu plătesc taxe și impozite la toate încasările pe care le am.

ADVERTISEMENT

Eu trebuie să-mi pozez pantofii, bluzița, extensiile, cerceii și așa mai departe. Trebuie să am un flux”, spunea Bianca Drăgușanu la un moment dat în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT