Life

Bianca Drăgușanu l-a testat pe Victor Slav! Vedeta nu l-a iertat la detectorul de minciuni: ”Nu e bine să te grăbești”

Bianca Drăgușanu, față în față cu Victor Slav! Vedeta l-a supus detectorului de minciuni pe fostul ei soț! Dezvăluiri în exclusivitate.
06.04.2023 | 11:45
Bianca Dragusanu la testat pe Victor Slav Vedeta nu la iertat la detectorul de minciuni Nu e bine sa te grabesti
Bianca Drăgușanu l-a supus detectorului de minciuni pe Victor Slav. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu îl supune detectorului de minciuni pe Victor Slav! Prima emisiune pe care vedeta o prezintă la Kanal D2 se anunță destul de interesantă, realizatoarea tv acceptând provocarea de a sta față în față cu fostul ei soț, cel cu care are o fată pe nume Sofia.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav, față în față la „Detectorul de minciuni”, la Kanal D2

Bianca Drăgușanu a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, în ce relație mai e acum cu Victor Slav, după ce presa a făcut tot felul de speculații legat de anumite neînțelegeri care ar exista între cei doi.

ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Kanal D2 l-a cablat pe Slav, iar poligraful urmează să scoată la iveală lucruri nebănuite despre fostul ei soț. Cât de sincer a răspuns Victor la întrebările fostei sale partenere, o să aflați sâmbătă, 8 aprilie 2023, de la ora 22:00, la Kanal D2.

În momentul în care s-a despărțit de Victor Slav, Bianca a știut foarte bine, din prima clipă, în cel fel de relație își dorește să rămână cu bărbatul cu care are cea mai frumoasă comoară, pe Sofia.

ADVERTISEMENT

Bianca nu e de acord cu părinții care se războiesc pentru copil și, tocmai de aceea, vedeta și Victor au abordat situația prin care au trecut cu maturitate.

Bianca Drăgușanu vorbește despre relația cu fostul soț: „Putem fi un exemplu pentru multe alte cupluri”

„Sunt în relații foarte bune cu Victor. Suntem prieteni foarte buni. Noi nu ne-am certat niciodată. A fost invitat și la mine în emisiune. O să-l vedeți chiar săptămâna aceasta, la “Detectorul de minciuni”, de la ora 22:00. Avem împreună un copil. Tocmai de aceea, ne dorim ce este mai bun pentru cea mică.

ADVERTISEMENT

Din punctul ăsta de vedere, cred că putem fi un exemplu pentru multe alte cupluri care se războiesc, împart copiii, îi folosesc pe cei mici că pe arme de schimb.

Noi doi nu am avut niciodată o astfel de problemă. Suntem doi oameni maturi. Suntem prieteni și așa cred că va fi toată viața”, a dezvăluit Bianca Drăgușanu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

FANATIK a întrebat-o pe frumoasa prezentatoare ce a învățat, totuși, din experiența căsniciei pe care a avut-o cu Victor Slav. Privind în urmă, diva ne-a spus că poate ar face acum lucrurile diferite.

Cu toate acestea, nu regretă foarte mult alegerile pe care le-a făcut în viață. Bianca susține că a acționat întotdeauna așa cum a simțit și, evident, acum nu mai poate da timpul înapoi să acționeze altfel.

Ce a învățat-o pe Bianca Drăgușanu căsnicia cu Slav: „N-aș mai face multe lucruri”

„Din experiența căsniciei am învățat că niciodată nu este bine să te grăbești. Dacă aș putea să dau timpul înapoi, probabil n-aș mai face multe lucruri pe care le-am făcut la momentul acela, dar acest lucru este imposibil; și nu trăiesc din trecut. A fost o experiența frumoasă a vieții mele pe care nu o regret”, a mai mărturisit Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

Cât despre emisiunea pe care o realizează la Kanal D2, Bianca a spus că nu au existat situații în viața ei în care să dorească să supună detectorului de minciuni anumite persoane. Drăgușanu susține că întotdeauna s-a bazat pe intuiție. Aceasta este arma ei secretă în relația cu oamenii!

„Încă mai sunt astfel de momente, și nu cred că există persoană care nu și-ar dori acest lucru. Am o intuiție foarte bună. Din momentul în care adresez întrebarea, știu deja care este răspunsul.

Este doar o chestiune de timp să mi se dovedească că nu m-am înșelat asupra subiectului. Emisiunea „Detectorul de minciuni” mi se potrivește mănușă. Intuiesc întotdeauna adevărul!”, ne-a mai spus Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT