Life

Bianca Drăgușanu, fenomen paranormal în propria casă. Cum a reacționat blondina

Bianca Drăgușanu le-a mărturisit fanilor din mediul virtual un moment surprinzător care a avut loc recent în locuința sa. Vedeta era împreună cu o prietenă foarte bună.
30.03.2022 | 08:19
Bianca Dragusanu fenomen paranormal in propria casa Cum a reactionat blondina
Bianca Drăgușanu, a fost criticată mereu de Oana Zăvoranu. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a declarat că a avut parte de un fenomen paranormal în propria casă, în timp ce se afla la bucătărie cu amica sa. Vedeta nu s-a putut abține să nu împărtășească și cu urmăritorii săi inexplicabilul.

Bianca Drăgușanu, eveniment inexplicabil acasă. Blondina a purificat locuința

Bianca Drăgușanu a povestit că fenomenul inexplicabil s-a petrecut în camera de zi, unde capacul unei lumânări a căzut pe masă. Fosta soție a lui Alex Bodi a rămas marcată de moment, punând totul pe seama spiritelor rele.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a reacționat imediat. Buna sa prietenă, Victoria Popescu, nu a stat deloc pe gânduri și a început să alunge duhurile care ar fi pătruns în casă. A pus mâna pe tâmâie și a rostit, în gând, o incantație.

„În timp ce noi găteam, mă rog Vica gătește, eu sunt cu datul cu părerea… a sărit capacul unei lumânări ceea ce mie mi se pare un fenomen extraparanormal și de dat la știri. Și ne confruntăm cu fenomene paranormale. 

ADVERTISEMENT

Și ne-am gândit să dăm cu tămâie pentru că asta fac vrăjitoarele, dau cu tămâie când vin spiritele rele. Râdem, glumim, dar e bine din când în când să cureți energiile și să vii cu altele noi. 

Totul să se lege și farmecele să dispară sau să apară, trebuie să vă mai arăt un ingredient minune ca să vă meargă bine în dragoste și în viață… usturoiul.

ADVERTISEMENT

Hai că am făcut o descântare pe bogăție, lux și opulență. Așa ne place nouă viața. O, da”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStory, unde le-a arătat fanilor lumânarea cu pricina.

Bianca Drăgușanu și Victoria Popescu, prietene apropiate

Ulterior, fosta asistentă a lui Dan Capatos a trecut cu vederea fenomenul paranormal și le-a arătat fanilor apusul superb care se poate observa de la fereastra casei sale.

ADVERTISEMENT

Blondina și amica sa au petrecut o seară de neuitat, au savurat o cină delicioasă și au discutat despre subiectele pe care le au în comun. Cele două se întâlnesc foarte des.

ADVERTISEMENT