Life

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri pe ascuns din Dubai: „Am venit să-mi iau apartament”

03.01.2021 | 13:51
Bianca Dragusanu dezvaluiri pe ascuns din Dubai Am venit sami iau apartament
Bianca Drăgușanu a petrecut Revelionul în Dubai. Foto: Instagram/ captură video Facebook Roxana Niță
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a fost filmată fără consimțământul ei în baia unui local din Dubai, chiar în noaptea de Revelion, iar videoclipul cu vedeta a circulat în ultimele ore pe internet.

În clipul respectiv, Bianca și mai multe persoane se află în baia unui club, iar cineva o întreabă surprins că o vede pe fosta prezentatoare din România în Emirate.

ADVERTISEMENT

Bianca a răspuns foarte degajată: „Ce să fac? Vreau să strâng bani. Am venit să-mi iau apartament. Am venit săptămâna trecută, mai aveam un bilet de avion, doar dus”.

Bianca Drăgușanu, o viață nouă în Dubai

Videoclipul cu Bianca Drăgușanu a fost postat prima oară pe Facebook de Roxana Niță, o frumoasă dansatoare în cluburile de noapte, stabilită și ea în Dubai.

ADVERTISEMENT

Biancăi pare să îi meargă foarte bine după despărțirea de afaceristul din Mediaș, iar viața în Dubai îi priește fotomodelului care a reușit să se impună și în industria modei, creând rochii care se vând ca pâinea caldă în România.

În seara de Revelion, Bianca a purtat o rochie prețioasă, pantof cu toc cui și a adoptat un machiaj care îi scoate în evdență trăsăturile frumoase ale feței.

ADVERTISEMENT
bianca drăgușanu
Așa s-a îmbrăcat Bianca Drăgușanu în noaptea de Revelion

Anul 2020 nu a fost unul foarte ușor pentru vedetă

Drăgușanu a decis la finalul anului trecut să o ia de la zero departe de țară, după ce a avut un an destul de complicat mai ales din punct de vedere amoros.

Fosta asistentă tv a lui Dan Capatos a dorit să se rupă de toți oamenii toxici din viața ei, iar în Dubai are parte de un sprijin important, o prietenă foarte bună la fel de celebră, pe Ramona Gabor, cu care de altfel petrece mare parte din timp.

ADVERTISEMENT

Anul trecut, Bianca a avut o serie de probleme în dragoste, ba chiar a fost agresată de fostul ei partener, Alex Bodi, care în ultimele luni ale lui  2020 trebuia să dea socoteală în fața procurorilor DIICOT, fiind vizat într-un dosar de proxenetism.

 

ADVERTISEMENT