Life

Bianca Drăgușanu, filmată în ipostaze provocatoare de Gabi Bădălău. Ce detaliu intim a atras atenția

10.01.2021 | 09:59
Bianca Dragusanu filmata in ipostaze provocatoare de Gabi Badalau Ce detaliu intim a atras atentia
Bianca Drăgușanu, filmată în ipostaze provocatoare de Gabi Bădălău. Ce detaliu intim a atras atenția. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se află în Maldive alături de Gabi Bădălău, care a filmat-o pe blondină în ipostaze provocatoare la piscină. Detaliul care le-a atras atenția internauților este felul în care s-a lăsat filmată fosta asistentă TV. 

Mai exact, costumului de baie al blondinei îi lipsește o piesă, și anume sutienul, la care a renunțat. Bianca Drăgușanu s-a lăsat filmată fără acest obiect vestimentar, spre surprinderea urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, Gabi Bădălău și fosta prezentatoare de la Kanal D au fost surprinși împreună în Dubai, însă nu au oferit prea multe detalii despre relația lor amoroasă, blondina susținând în continuare că este singură.

Bianca Drăgușanu, filmată în ipostaze provocatoare de Gabi Bădălău. Ce detaliu intim a atras atenția

Bianca Drăgușanu a surprins pe toată lumea atunci când s-a afișat alături de Gabi Bădălău în Dubai, dând de înțeles că a început o relație amoroasă cu fostul partener de viață al Claudiei Pătrășcanu. Bărbatul este în plon proces de divorț, așa că nu respinge ideea unei noi relații.

ADVERTISEMENT

Se pare că afaceristul a dat o fugă în Maldive alături de Bianca Drăgușanu, cu care petrece clipe de neuitat pe frumoasa insulă din Oceanul Indian.

Blondina s-a lăsat filmată de Gabi Bădălău în ipostaze provocatoare, însă detaliul care a atras atenția internauților este apariția fără inhibiții a fostei asistente a lui Dan Capatos. Bianca Drăgușanu apare topless în piscină, având pe ea doar un slip minuscul ce îi acoperă o mică parte din formele de invidiat.

ADVERTISEMENT

Pe contul ei de TikTok, vedeta a publicat imaginile cu pricina, cu melodia „Me Provocas” pe fundal, aparținând celor de la Dynoro & Fumaratto. Descrierea videoclipului a fost una pe măsură: „#meprovocas #miamor #maldives (n.r.: #măprovoci #dragosteamea #maldive”.

@biancadragusanu8##meprovocas ##miamor ##❤️ ##maldives

♬ Me Provocas – Dynoro & Fumaratto

Nu se știe dacă Bianca a folosit această descriere pentru a e potrivi cadrului de vis sau pentru a-i declara dragostea lui Gabi Bădălău. Cei doi se simt foarte bine împreună, după cum se poate vedea, și încearcă să-și ia viețile de la capăt, după ce au trecut prin despărțiri.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, ipostaze intime la piscină. Sursa foto: TikTok/ Colaj: Fantik

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, împreună în Dubai

Zilele trecute, FANATIK a prezentat în exclusivitate câteva imagini cu noul cuplu al momentului, aflându-se împreună în Dubai. Cazați la același hotel, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu au încercat să se ascundă, ba chiar au declarat că sunt amândoi liberi și nu au nicio obligație.

„Mie îmi place să fiu răsfățată și să fiu cucerită, nu e ceva ieșit din comun. Dar nu e nimic din ceea ce pare. Deocamdată! Și dacă ar fi să fie, care e problema, o viață avem.

Faptul că am ieșit într-un cerc de prieteni comuni și că el mă curtează asta nu înseamnă că încă mâine mă mărit. El a declarat că mă place, iar mie îmi place să fiu curtată. N-am obligații, sunt o femeie asumată. Ce este așa rău că mă curtează Gabi? Nu datorez nimănui nimic.

Ne-am văzut la masă, la mall, dar nu e nimic rău în asta. Am supărat pe cineva cu treaba asta? Nu cred. Sunt o femeie liberă”, a declarat frumoasa blondină pentru FANATIK.

Gabi Bădălău a ales și el să fie sincer și a declarat recent că este aflat în plin divorț cu Claudia Pătrășcanu, așa că nimeni nu-l poate judeca dacă ar începe o nouă relație. În plus, afaceristul nu ar refuza o femeie ca Bianca Drăgușanu, după cum a recunoscut.

„Sunt un bărbat liber și asumat. Bianca este o femeie pe care orice bărbat și-ar dori-o ca iubită sau parteneră, dar, deocamdată, nu e nimic între noi. Nu știm ce ne rezervă viața”, a declarat acesta pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu a plecat în Dubai cu puțin timp înainte de Anul Nou, fiind locul unde și-a petrecut o mare parte din timp, cel puțin în ultimele luni. Mai mult, aceasta a declarat de mai multe ori că ar vrea să se mute în cea mai luxoasă capitală din lume și să-și ia fetița cu ea, unde să înceapă o nouă viață.

ADVERTISEMENT