Life

Bianca Drăguşanu, furioasă pe Măruţă: “Un om viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează”

Bianca Drăgușanu este supărată pe Cătălin Măruță. Vedeta a acceptat invitația și a participat în emisiunea cunoscutului realizator, dar a avut parte de o surpriză neplăcută.
22.11.2021 | 19:35
Bianca Dragusanu furioasa pe Maruta Un om viclean care tinde sa te puna in posturi care te defavorizeaza
Bianca Drăguşanu s-a supărat pe Măruţă. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră. Aceasta s-a supărat foarte tare și a anunțat că nu va mai participa în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Aceasta a apărut în urmă cu câteva zile la Pro Tv, dar lucrurile nu au decurs așa cum credea.

Vedeta susține că s-a înțeles cu producătorii asupra subiectelor pe care trebuia să le discute cu Măruță, dar în timpul emisiunii a avut parte de o surpriză neplăcută.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăguşanu, furioasă pe Măruţă: “Un om viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează”

Bianca Drăgușanu este extrem de supărată pe Cătălin Măruță. Aceasta a fost invitată în emisiunea cunoscutului om de televiziune.

Deși s-a înțeles cu producătorii emisiunii asupra subiectelor care vor fi discutate, Cătălin Măruță nu a ținut cont de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Vedeta a declarat că a fost pusă într-o situație penibilă și nu va mai accepta niciodată așa ceva. În plus, spune că nu dorește să mai apară în emisiunea lui Cătălin Măruță.

“Lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează.

ADVERTISEMENT

Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tendențioase și am fost foarte dezamăgită.

Așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Ce subiect a deranjat-o cel mai tare pe Bianca Drăgușanu

Diva a fost extrem de supărată după ce a fost întrebată dacă este angajată cu forme legale și din ce activități își câștigă banii. În plus mesajele dure au făcut-o să aibă o stare foarte proastă.

“Am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși repet am fost avertizată de mai multe persoane bă nu te duce, că omul nu e ceea ce pare și te încolțește doar ca să facă rating.

Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în ipostaze aiurea, în fața unor mesaje are unor hateri. (…)Urât, foarte urât din partea lui”, a mai declarat Bianca Drăgușanu pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT