Life

Bianca Drăgușanu s-a despărțit, din nou, de Gabi Bădălău! Ce spun cei doi foști amorezi?

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare să atingă un nou record când vine vorba de despărțiri. Modelul și milionarul din Giurgiu par însă, de această dată, să nici nu ăși mai vorbească.
19.02.2022 | 14:27
Bianca Dragusanu sa despartit din nou de Gabi Badalau Ce spun cei doi fosti amorezi
Bianca Drăgușanu s-a despărțit, din nou, de Gabi Bădălău Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

De-a lungul ultimului an, între Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au fost momente cât se poate de tensionate, cei doi fiind despărțiți, deja, de câteva ori. E adevărat, de fiecare dată, Bianca și Gabi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt, împăcările lor având loc prin diverse destinații exotice.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit?

Conform Click, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău nu mai formează un cuplu de la sfârșitul anului trecut, perioada de aproape două luni scursă de atunci fiind una în care cei doi nu au mai apărut deloc împreună. Cu toate acestea, și acum, relația lor este sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

“De unde știți că de o lună și jumătate și nu de şase luni sau de o zi? Sau deloc…Eu zic să o întrebați pe ea!“, a spus Gabi Bădălău pentru sursa citată în momentul în care a fost întrebat de relația cu Bianca Drăgușanu. Iar modelul, la rândul ei, a avut un răspuns cât se poate de evaziv.

“Întrebaţi-l pe el”, a replicat Bianca Drăgușanu. Iar asta poate însemna un singur lucru: între cei doi relația este sfârșită, dar, pare-se, amândoi speră că va avea loc o împăcare, așa cum s-a întâmplat în nenumărate alte rânduri.

ADVERTISEMENT

„Patru lucruri sunt imposibil de întors: piatra care a fost aruncată… Cuvântul care a fost spus… Momentul care fost ratat… și timpul care a trecut”, a fost mesajul lui Gabi Bădălău, pe contul său de socializare, semn că relația dintre ei este în impas.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, relație zbuciumată

”Gabi? Despre el nu mai vreau să mai vorbesc, sunt într-o stare în care nu vreau să vorbesc…”, spunea, acum ceva vreme, în exclusivitate pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu. Doar că, la puțin timp de la declarația făcută, focoasa vedetă TV și afaceristul din Giurgiu plecau împreună într-o vacanță.

ADVERTISEMENT

Iar în vacanța petrecută împreună, după nenumărate cadouri și plimbări romantice, Bianca Drăgușanu era convinsă, din nou, de Gabi Bădălău, să urmeze planurile de nuntă pe care și le făcuseră cu ceva vreme în urmă.

Trebuie precizat că, în vremea în care se iubeau cu pasiune, iar relația lor funcționa ”ca unsă”, Bianca și Gabi puneau la punct o nuntă cum nu s-a mai văzut la noi, eveniment care ar fi avut loc în două țări: Grecia și România.

ADVERTISEMENT

Ba chiar, pare-se, cei doi puseseră la punct și programul de nuntă, Florin Salam și câțiva artiști internaționali fiind tocmiți pentru a asigura distracția fără limită de la evenimentele cu pricina.

Gabi Bădălău, probleme serioase cu femeile

Gabi Bădălău, unul dintre cuceritorii cunoscuți ai divelor din showbiz, este în mijlocul unui complicat proces de divorț de cântăreața Claudia Pătrășcanu, lucru care, de-a lungul timpului, i-a afectat grav și relația cu Bianca Drăgușanu.

”Sincer, voiam să spun că despre împăcări și această femeie (Claudia Pătrășcanu, n. red.) eu nu vreau să mai vorbesc niciodată în viața mea. Nu mă interesează nici ea, nu am de ce să vorbesc despre ea, nu mă interesează nimic legat de ea, pur și simplu”, ne spunea Bianca Drăgușanu.

Conform informațiilor existente, zilele trecute, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu ar fi avut încă un termen în procesul de divorț, doar că magistrații au decis amânarea discuțiilor privind custodia celor doi copii pe care aceștia îi au împreună.

ADVERTISEMENT
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive...
ANPC explică de ce a închis șapte săli World Class. Sunt nouă motive și cinci sancțiuni: „Am propus închiderea pentru până la 12 luni”
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un...
Fanii lui Tottenham s-au convins rapid de Radu Drăgușin și au transmis un mesaj clar: "Eliberați Dragonul!"
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și...
Câți bani va primi Ioan Mohanu, după ce statul i-a luat casa și grădina ca să facă autostradă. „Ce pot să fac la 80 de ani?”
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și...
Gigi Becali: „Mi-a zis ginerele meu: «Băi tată, a venit un evreu și a cumpărat 10 case». L-am întrebat: «Cum a cumpărat atâtea?», și el mi-a spus așa”
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență:...
Un cunoscut lanț de magazine cosmetice, prezent și în România, intră în insolvență: nu se mai știe cine este proprietarul
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai...
ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Posibil să înregistrăm cel mai călduros februarie din istorie
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a...
Pilotul rus care a dezertat în Ucraina cu tot cu elicopterul său a fost găsit mort în Spania
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din...
Taxa de protecție la „licitație”, model de șpagă „brevetat” de inspectoare ITM din Bihor. Cum au fost date în vileag
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră...
Horoscop lunar 19 februarie - 20 martie 2024, cu Neti Sandu. Soarele intră în Pești și obligă zodiile să fie mai serioase
Vești bune pentru români. Ce pensie vor obține oamenii care încasează în prezent sub 3000 de lei
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
TRAGEDIE în fotbalul mondial. A murit un campion al lumii
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de...
Ce s-a apucat să facă Oana Lis pentru bani. Are nevoie doar de un laptop și lucrează de acasă. Pe Viorel nu-l deranjează deloc! ''Așa este moda, îmi place, m-a prins''
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul...
Accidentul de maşină care ascundea o crimă planificată. Cum a descoperit poliţia totul şi ce condamnare a primit bărbatul acuzat că a ucis-o pe fosta lui soţie
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să...
Secretul pentru cea mai bună ciorbă de cartofi. Ce ingredient neașteptat trebuie să pui pentru a-ți ieși ca la restaurant