Life

Bianca Drăgușanu, glume cu subînțeles la adresa lui Alex Bodi. Ce mesaj i-a transmis vedeta după bătaia primită

07.10.2020 | 21:37
Bianca Dragusanu glume cu subinteles la adresa lui Alex Bodi Ce mesaj ia transmis vedeta dupa bataia primita
ADVERTISEMENT

Fiind o vedetă foarte activă în mediul online, Bianca Drăgușanu îi surprinde pe fani zilnic cu fotografii și videoclipuri inedite, iar de data aceasta, fosta prezentatoare a decis să facă haz de necaz și a postat o imagine care ne trimite cu gândul la scandalurile dintre ea și partenerul său de viață.

Se pare că Bianca Drăgușanu preferă să fie rezervată în declarații și să nu ofere detalii despre bătaia primită de la Alex Bodi. Ba mai mult, celebra blondină se afișează foarte fericită alături de iubitul ei, dovadă fiind postările de pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Recent, aceasta a postat o fotografie la Instastory cu o mână rănită și bandajată, spre uimirea tuturor, alături de un mesaj subliminal adresat lui Alex Bodi.

Bianca Drăgușanu, glume cu subînțeles la adresa lui Alex Bodi. Iată ce mesaj i-a transmis vedeta după bătaia primită

Deși nu a vrut să recunoască faptul că a fost agresată iar de către iubitul ei, Bianca Drăgușanu continuă să îi surprindă pe internauți cu postări ce ne trimit cu gândul la imaginile publicate joi, pe 1 octombrie, de cancan.ro 

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV a postat pe Instagram o fotografie cu o mână rănită și bandajată, alături de o glumă la adresa lui Alex Bodi. ,,El, azi!” a adăugat blondina în dreptul postării sale, menite să stârnească amuzamentul.

Bianca Drăgușanu
Bianca Drăgușanu, haz de necaz după bătaia primită săptămâna trecută. Sursa foto: Instagram

 

 

 

 

În urmă cu o săptămână, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost surprinși în fața locuinței lor din Pipera, iar chipul blondinei prezenta urmele unei agresiuni ieșite din comun. Fața îi era aproape desfigurată și era vânătă la ochi, semn că între ea și Alex Bodi a avut loc un alt scandal. Cu toate acestea, cei doi au refuzat să ofere informații în privința acestui episod, iar fosta asistentă TV a continuat să posteze fotografii în mediul online, în care pare mai fericită la oricând alături de partenerul ei.

ADVERTISEMENT