ADVERTISEMENT
Life

Bianca Drăgușanu, goală în așternuturi, într-un hotel de lux din Turcia / Foto

Autor: Ciută Cerasela | 19.11.2020 | 09:19
Bianca Drăgușanu, goală în așternuturi, într-un hotel de lux din Turcia / Foto
Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Alex Bodi. Cei doi s-au despărțit oficial la sfârșitul lunii octombrie. Foto: Instagram

Bianca Drăgușanu trăiește pe picior mare, căci de la despărțirea de Alex Bodi, care a fost înainte ca acesta să fie plasat în arest, vedeta are parte numai de clipe minunate. Se ocupă de afaceri, dar, maia les, de propria persoană. Ea a pozat goală pe internet.

ADVERTISEMENT

Diva a postat o imagine pe Instagram în care apare în costumul Evei, pentru a-și expune trupul perfect. Bianca Drăgușanu și-a acoperit părțile intime cu un cearșaf și și-a lăsat trupul să fie admirat și de cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare.

De câteva zile, fosta prezentatoare Kanal D se află în Turcia, pentru a-și alege materiale pentru afacerile cu blănuri și haine, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase femei din România
Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai frumoase femei din România

„Am un showroom cu haine de blană, dar și alte produse, costume de fitness, geci din piele pe care le distribui în toată Europa.

Sunt în Turcia de câteva zile, însă nu am avut probleme cu restricțiile, stau printre blănuri, haine, materiale, țesături de tot felul, pentru că sunt ancorată în afaceri de mulți ani, asta fac și asta mă reprezintă. Nu am timp de altceva, cu excepția Sofiei, bineînțeles, care este pe primul loc în toate”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Relație cu năbădăi cu Alex Bodi

Bianca Drăgușanu s-a despărțit de Alex Bodi cu câteva săptămâni în urmă, iar la câteva zile după separare afaceristul a venit în țară cu Daria Radionova, pe care a cerut-o de nevastă cu inelul de logodnă cu care a cerut-o și pe Bianca de soție, inel refuzat la ultimele împăcări pe ideea că blonda îl accepta dacă omul de afaceri din Mediaș dovedea că este fidel. Întâmplarea a fost să-i dovedească contrariul, iar rusoaica din Republica Moldova poartă cu mândrie bijuteria de 10.000 de euro refuzată de Bianca Drăgușanu.

Fericirea lui Alex Bodi și a Dariei Radionova a fost spulberată de DIICOT, care l-a ridicat pe afacerist și l-a dus la audieri, l-au reținut, iar apoi l-au plasat în arest pentru 29 de zile într-un dosar de proxenetism, trafic de minori, trafic de droguri și trafic de persoane.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu îți vede liniștită de viață, colaborări și pare că se simte mai fericită ca oricând. „Nu vreau să mai am vreo legătură cu trecutul, nu mă voi mai întoarce acolo, mi s-a întâmplat un bine. Am un business cu prietena mea cea mai bună, care îmi este și asociată și care merge foarte bine, iar de asta pot să spun mai multe, restul nu mai contează”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!