Life

Bianca Drăgușanu i-a spus totul Andreei Mantea despre bătăile pe care le-a primit și le-a ascuns până acum

29.12.2020 | 09:38
Bianca Dragusanu ia spus totul Andreei Mantea despre bataile pe care lea primit si lea ascuns pana acum
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a fost victima violenței domestice în repetate rânduri în cel mai nou episod al reality-show-ului Andreei Mantea de la Kanal D.

Fosta nevastă a lui Alex Bodi a spus că i-a fost greu să facă un pas în față și să vorbească despre asta, mai ales că la anumite scene a asistat chiar fetița ei, Sofia.

ADVERTISEMENT

Andreea a întrebat-o dacă este adevărat că a fost bătută de Alex Bodi, iar Drăgușanca a recunoscut cu un nod în gât că a primit câteva scatoalce din partea lui Bodi, iar Sofia a avut de suferit pentru că s-a atașat foarte mult de fostul partener al blondinei.

Bianca Drăgușanu, despre cum ascundea bătăile primite de la Alex Bodi

Drăgușanu a recunoscut că a făcut tot posibilul ca fetița ei să nu observe vânătăile pe care i le lăsa Alex Bodi, așa că a apelat de cele mai multe ori la machiaje profesioniste, reușind să păcălească și presa în aparițiile sale publice, însă până la un punct.

ADVERTISEMENT

„Încercam să ascund totul cu machiaj. Îi spuneam că sunt machiată de Halloween. Mă vedea apoi și mă întreba de ce nu s-a dus machiajul după ce m-am spălat pe față…, i-a povestit cu durere în glas Bianca Andreei Mantea.

Bătaia suferită la începutul lui octombrie a pus capac

Unul din cele mai dure episoade prin care a trecut Bianca a fost la începutul toamnei, când paparazzii unui cunoscut site tabloid au surprins-o pe vedetă abia ținându-se pe picioare, după ce ar fi fost bătută ore în șir de Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

La acea vreme, Bianca și Alex au încercat să scalde situația apărând la scurt timp împreună în oraș aparent împăcați, însă adevărul a ieșit în cele din urmă la iveală, iar despărțirea definitivă a fost doar o chestiune de timp.

După tot scandalul bătăilor și al despărțirii dintre cei doi, Bodi a fost luat de mascați, vizat într-un dosar de proxenetism cu legături în străinătate. Afaceristul din Mediaș a stat o vreme în spatele gratiilor, însă a fost eliberat recent, în arest la domiciliu.

ADVERTISEMENT