Life

Bianca Drăgușanu iese la atac și anunță dezvăluiri devastatoare: “O să distrug”

15.11.2020 | 19:20
Bianca Dragusanu iese la atac si anunta dezvaluiri devastatoare O sa distrug
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu lansează noi atacuri și anunță dezvăluiri devastatoare. Recent, vedeta a precizat că va face mai multe dezvăluiri din viața ei, iar astăzi a postat un mesaj prin care își anunță fanii că ziua în care vor afla aceste secrete este tot mai aproape. 

Fosta asistentă TV este pregătită să atace încă de când și-a anunțat despărțirea oficială de Alex Bodi. Blondina este pregătită să ofere detalii picante din ultimii doi ani ai vieții ei.

ADVERTISEMENT

După o relație tumultoasă cu afaceristul din Mediaș, care a agresat-o fizic în urmă cu mai bine de o lună. Bianca Drăgușanu a lansat atacuri la adresa noii iubite a fostului ei partener, Daria Radionova, prin intermediul rețeleleor sociale.

Bianca Drăgușanu iese la atac și anunță dezvăluiri devastatoare: “O să distrug”

Bianca Drăgușanu este foarte activă în mediul online și postează zilnic fotografii și clipuri video prin care își ține fanii la curent în legătură cu tot ce face. Recent, blondina și-a anunțat despărțirea de Alex Bodi și i-a anunțat pe fani că va face dezvăluiri devastatoare din trecutul ei.

ADVERTISEMENT

Fosta asistentă a lui Dan Capatos este hotărâtă să arate lumii cine sunt cu adevărat anumite persoane care i-au făcut rău în ultimii ani și are de gând să le distrugă cu aceste dezvăluiri. În plus, Bianca își va susține argumentele cu dovezi.

“În curând o să ne vedem live aproape în fiecare zi la un anumit post de televiziune unde eu o să vă povestesc anumite detalii din viața mea personală și unde o să fac anumite mărturisiri, exact așa cum am spus și zilele trecute. O să vin cu dovezi și o să distrug codița multor ciupercuțe apărute după ploaie”, a precizat blondina pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Bianca Drăgușanu anunță dezvăluiri șocante
Bianca Drăgușanu anunță dezvăluiri șocante. Sursa foto: Instagram

De altfel, Bianca Drăgușanu și-a anunțat intenția de a da cărțile pe față și în cursul zilei de sâmbătă, atunci când a explicat că va spune adevărul în legătură cu anumite persoane, chiar dacă va ieși un mare scandal. Este convinsă că persoanele vizate nu vor recunoaște nimic, însă vedeta TV are dovezi pentru a-și susține punctul de vedere.

Aceasta a ținut să precizeze că nimic din ce urmează să spună nu este inventat și că își va asuma consecințele care vor rezulta în urma dezvăluirilor.

ADVERTISEMENT

“Eu în momentul în care spun ceva, am și dovezi la ce vorbesc. Eu nu țin să inventez, nu vin să spun lucruri neadevărate, nu mă bazez pe puterea altor persoane sau pe vreun anturaj. Eu mă bazez pe mine, pe cine sunt eu, pe adevăr și pe lucrurile pe care le pot demonstra. 

(…) Sunt o femeie asumată, independentă și fericită. De foarte mulți ani stau așa pe gânduri dacă să vă spun adevărul sau nu. Adevărul referitor la trei persoane de sex feminin, masculii sunt scoși din ecuație (…) Dacă încep să vorbesc despre aceste persoane s-ar putea să le fac un avantaj, chiar dacă aș zice adevărul.

Vorbind despre ele, ele fiind niște nimeni. Eu dacă vorbesc despre ele s-ar putea să le fac un bine, dar s-ar putea să le fac și rău dacă zic adevărul. Dacă zic, începe scandalul, pentru că n-o să recunoască niciuna  dintre ele nimic și eu va trebui să vin cu dovezi. (…) Dacă voi sunteți niște femei rele, și prin asocierea cu mine sunteți băgate în seamă, asta nu înseamnă că voi aveți dreptate”, a explicat fosta asistentă TV.

Cum a reacționat Bianca Drăgușanu la arestarea fostului soț, Alex Bodi

Alex Bodi a fost ridicat de către procurorii DIICOT în dimineața zilei de 11 noiembrie și pus sub acuzația de proxenetism, trafic de persoane și de droguri de mare risc. Afaceristul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Intervențiile oamenilor legii au ca scop destructurarea unui grup infracțional organizat din mai multe județe ale țării, grup din care face parte și nașul lui Bodi, Adrian Tâmplaru.

Bianca Drăgușanu nu a vrut să se implice în această discuție, însă a declarat pentru spynews.ro că fostul ei soț este nevinovat și că va reuși să treacă peste această întâmplare.

“Care soț? Fostul soț! Nu am nicio legătură! Eu sunt Bianca Drăgușanu! De mult nu ne mai leagă nimic! Fiecare are viața lui de multă vreme! Îmi pare foarte rău pentru ceea ce i se întâmplă! Este nevinovat și cu siguranță va trece și peste impasul acesta! Îi doresc sănătate! O să se descurce, pentru că e nevinovat!”, a declarat aceasta pentru sursa citată.

 

 

ADVERTISEMENT