Life

Bianca Drăgușanu îi permite fiicei sale să facă tot ce vrea. Gestul care pune pe gânduri multe mămici

Bianca Drăgușanu este o femeie foarte cochetă, iar fetița sa a moștenit pasiunea acesteia pentru haine și make-up. Vedeta a dezvăluit că Sofia știe să se machieze, chiar dacă are doar 5 ani.
26.11.2021 | 14:57
Bianca Dragusanu ii permite fiicei sale sa faca tot ce vrea Gestul care pune pe ganduri multe mamici
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este o mămică foarte grijulie și încearcă să-și petreacă cât mai mult timp cu fiica sa.

Fiind o femeie elegantă aceasta nu iese din casă dacă nu este aranjată.

Astfel, micuța Sofia a preluat de la mama sa pasiunea pentru haine și make-up. Vedeta este tare mândră de fetița sa și a dezvăluit că aceasta  se machiază singură.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu îi permite fiicei sale să facă tot ce vrea. Gestul care pune pe gânduri multe mămici

Bianca Drăgușanu a făcut o dezvăluire care ar putea supăra multe mămici. Se știe că diva își adoră fetița și îi permite acesteia să facă aproape tot ce-și dorește.

Bianca este tare mândră pentru că micuța Sofia a moștenit pasiunea sa pentru haine și make-up. De mică i-a explicat că nu trebuie să ieși pe stradă dacă nu ești aranjată. Astfel, Sofia a învățat să se machieze singură, iar uneori îi dă o mână de ajutor și mamei sale.

ADVERTISEMENT

Sofia a primit chiar și o paletă cu machiaje special pentru copii.

“Sofia se machiază singură, dar vrea să mă aranjeze și pe mine! Am lăsat-o de câteva ori iar rezultatul a fost spectaculos. E foarte pricepută. Mai mult, vrea să fie îmbrăcată ca mine, insistă mereu.

Unii părinți știu că este fiica mea! Sofia se mândrește cu mine. Și când mă oprește lumea în mall ea le zice că sunt mama ei și întreabă: ‘Nu-i așa că sunt mai frumoasă că mami?!'”, a povestit Bianca Drăgușanu în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a postat și un filmuleț în care arată cum se pregătește alături de Sofia pentru emisiunea la care au participat. Fetița își aplică mai întâi machiaj pe pleoape, apoi pe față.

“Ce faci mami?”, o întreabă blondina pe Sofia în filmulețul postat pe Instagram.

Aceasta îi spune că se aranjează și că va opta pentru un machiaj închis la culoare pentru a semăna cât mai bine cu ea.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a mai dezvăluit că micuța este mereu atentă la look-ul ei și îi atrage atenția dacă i se pare că este machiată prea strident.

ADVERTISEMENT