Life

Bianca Drăgușanu îl împarte pe Alex Bodi cu fosta nevastă! Imagini în premieră cu cele două femei. Cum au fost filmate

16.07.2020 | 16:53
Bianca Dragusanu il imparte pe Alex Bodi cu fosta nevasta Imagini in premiera cu cele doua femei Cum au fost filmate
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, o nouă despărțire.
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu îl împarte pe Alex Bodi cu fosta nevastă, Iulia, care, mai nou, locuiește cu blonda și afaceristul în aceeași vilă.

Fosta prezentatoare TV și ex soția omului de afaceri stau sub același acoperiș, împart același antrenor de fitness, iar copiii lor se joacă împreună.

ADVERTISEMENT

Vedeta e mândră de prietenia pe care o are cu femeia care i-a dăruit cel de-al doilea copil lui Bodi.

Bianca Drăgușanu și Iulia, prietene la cataramă

Dacă în trecut au mai existat discuții între vedeta TV și fostele iubite ale lui Alex Bodi, în prezent, cele trei se înțeleg foarte bine. Fosta prezentatoare este chiar foarte bună prietenă cu Iulia, cea care i-a dăruit una dintre fetițe omului de afaceri.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

We fight for each other👑👑never against one another👁we share the good moments💄💋also the bad ones😿💦we encourage ,give ideas,share smiles & tears including different opinion 👻👊🏻👈🏻This is real friendship🙎🏼‍♀️🙎🏽‍♀️👗💍☘️🌝🥂📸⏳ #celebrating #celebratinglife #moments #summertime #july @arual808

A post shared by 𝓑𝓲𝓪𝓷𝓬𝓪 𝓓𝓻𝓪̃𝓰𝓾𝓼𝓪𝓷𝓾 🌟 (@biancadragusanu18) on

Și pentru că lui Alex Bodi îi place să aibă toată familia aproape, cele două fete pe care le are sunt în prezent alături de el, acestea fiind însoțite de mamele lor, care sunt cazate în vila pe care acesta o deține. Fanatik vă prezintă în premieră imagini cu cele două femei alături, însă de care nimeni nu a bănuit o secundă că ar fi vorba tocmai de fosta nevastă a lui Bodi în fotografii.

Bianca Drăgușanu, foto dreapta în curtea lui Bodi, iar în stânga o vedem la sală împreună cu Iulia, fosta nevastă a lui Bodi
Bianca Drăgușanu, foto dreapta în curtea lui Bodi, iar în stânga o vedem la sală împreună cu Iulia, fosta nevastă a lui Bodi

Acolo stă și Bianca Drăgușanu, din când în când, împreună cu fiica ei, Sofia, care este foarte apropiată de cele două fetițe ale lui Bodi. De asemenea, relațiile dintre blondă și iubitul ei s-au consolidat în ultima vreme, deși s-au despărțit de nenumărate ori și chiar au divorțat după o lună de la căsătorie.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este foarte bună prietenă cu Iulia, fosta iubită a lui Bodi, iar cele două nu-l împart doar pe afacerist, ci și antrenorul de fitness. Merg împreună la sală, fac plajă amândouă în curtea lui Bodi, stau cu fetițele tot împreună și tot împreună își fac poze una alteia.

Iulia a început să poarte peruci, la fel ca Bianca. Ea este blondă de ceva timp, așa cum este și Bianca Drăgușanu. Cele două au același antrenor de fitness
Iulia a început să poarte peruci, la fel ca Bianca. Ea este blondă de ceva timp, așa cum este și Bianca Drăgușanu. Cele două au același antrenor de fitness

De asemenea, Bianca Drăgușanu postează imagini și clipuri cu Iulia, care i-a devenit bună prietenă în această perioadă de pandemie.

ADVERTISEMENT

Alex Bodi, 2 copii cu 2 femei diferite

Iulia și Raluca au fost și ele prezente în sejurul de la mare, unde Bodi și-a strâns toți prietenii și familia. Iulia locuiește în Germania, iar Raluca în Spania. Din relația Raluca, Alex Bodi are o fetiță de 7 ani, iar din Relația cu Iulia, afaceristul mai are o fetiță de 3 ani. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor să facă și ei un copil, iar blonda speră să aducă pe lume primul băiat din familie, dat fiind faptul că și ea are o fetiță cu  Victor Slav.

Celor doi foști soți le stă mai bine divorțați, însă au în plan o nuntă în viitorul apropiat. Iulia și Raluca se înțeleg foarte bine cu Bianca și cu siguranță vor fi prezente la eveniment.

 

View this post on Instagram

 

My all!! #love #my #angels #proud #blessed #best #moments #unique #happiness #❤❤

A post shared by Bodi Alex (@bodi_alexandru) on

A devenit cunoscută drept blonda lui Bote

Bianca Drăgușanu are un milion de urmăritori pe Instagram, însă în urmă cu mai mulți ani nu era diva de astăzi. A participat la Din Dragoste, unde a fost cerută de soție de fostul iubit de la 18 ani, apoi apărut la brațul lui Cătălin Botezatu, după care a fost asistenta lui Capatos. În ascensiunea ei profesională, blonda a participat la Dansez pentru tine, a fost prezentatoare la Kanal D, iar acum se ocupă de afacerea ei cu haine.

ADVERTISEMENT