Life

Bianca Drăgușanu, imagini adorabile cu fetița ei, Sofia. Ce au făcut cele două în weekend

Bianca Drăgușanu a profitat din plin de weekend-ul care a trecut pentru a petrece clipe frumoase alături de fetița ei, Sofia.
05.07.2021 | 12:25
Bianca Dragusanu imagini adorabile cu fetita ei Sofia Ce au facut cele doua in weekend
Bianca Drăgușanu, alături de micuța ei, Sofia. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu este topită după micuța Sofia, iar asta se poate observa în fiecare imagine pe care vedeta o postează pe rețelele de socializare.

Sfârșitul de săptămână care a trecut a fost unul de vis pentru mamă și fiică. Bianca a însoțit-o pe Sofia în mai multe locuri de joacă pentru copii și s-a pozat împreună cu aceasta. A retrăit la rândul ei bucuria copilăriei.

ADVERTISEMENT

Bianca și Victor au grijă ca fetița lor să nu simtă absența acestor momente frumoase, poate cele mai frumoase de-a lungul vieții.

Bianca Drăgușanu, fericită alături de fiica ei, Sofia

Cei doi părinți, chiar dacă sunt despărțiți, se înțeleg de dragul fetei. Aceștia au rămas în relații amiabile și ajung de fiecare dată la comun acord privind petrecerea timpului cu mica lor prințesă.

ADVERTISEMENT

Sofia este răsfățată de cei doi și se simte extraordinar în compania amândurora. În cele mai noi imagini pe care Bianca le-a publicat pe contul ei de Instagram, fetița își arată recunoștința față de mama ei. Aceasta o sărută pe mama ei pe obraz, iar scena a topit inimile fanilor blondinei.

Momentul a fost imortalizat de o cameră de filmat. Fosta asistentă de televiziune a vrut neapărat să îl împartă cu admiratorii ei.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o jachetă din denim, Sofia s-a distrat în parc împreună cu ceilalți copii. Bianca nu doar că îi face poftele fiicei sale, dar are foarte mare grijă cu felul în care aceasta se îmbracă.

A obișnuit-o deja cu cele mai cool ținute, după cum se poate vedea în postările de pe rețeaua de socializare mai sus amintită.

ADVERTISEMENT
Fetița Biancăi Drăgușanu, jucându-se cu alți copii. Foto: Instagram
Bianca Drăgușanu și fetița ei. Foto: Instagram

Fata vedetei are deja 5 ani

Sofia este destul de dezghețată. Și-a făcut și câteva prietene în cartierul în care aceasta locuiește cu mama ei. Fetița Biancăi Drăgușanu este destul de prietenoasă cu ceilalți copii, lucru extrem de important pentru creșterea și dezvoltarea ei sănătoasă.

Bianca Drăgușanu a adus-o pe lume pe Sofia în anul 2016. Așadar, fata ei și a lui Victor Slav are deja 5 anișori. Părinților nu le vine să creadă cât de repede a trecut timpul și cât de mare s-a făcut aceasta!

Fosta prezentatoare de televiziune a reușit să o țină de-a lungul ultimilor ani pe fiica ei departe de scandalurile în care a fost implicată. Cel mai dur episod a fost cel în care aceasta a fost agresată fizic de fostul ei soț, Alex Bodi.

Atunci, Victor Slav a stat împreună cu micuța pentru ca aceasta să nu fie martoră la momentele dramatice prin care a trecut mama ei.

 

ADVERTISEMENT