Life

Bianca Drăgușanu, înșelată de Gabi Bădălău cu un celebrul make-up artist? Relația divei se clatină serios

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău pare să fi ajuns la final după ce acesta ar fi înșelat-o pe focoasa divă cu un make-up celebru și i-ar fi propus noii ”achiziții” o vacanță în Maldive.
23.08.2021 | 09:58
Bianca Dragusanu inselata de Gabi Badalau cu un celebrul makeup artist Relatia divei se clatina serios
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau s-au despartit si au anulat planurile de nunta Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău este, probabil una dintre cele mai controversate povești de amor din showbiz-ul românesc, cei doi fiind subiectul a mai multor discuții cu privire la despărțirea lor de-a lungul ultimelor luni.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit?

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să treacă prin momente dificile după ce celebrul playboy dâmbovițean ar fi pus ochii pe un make-up artist celebru și influencer de Instagram, Ema Uta și i-ar fi făcut propuneri cât se poate de explicite.

ADVERTISEMENT

Astfel, susține Cancan, Gabi Bădălău ar fi avut, de curând, neplăcuta surpriză să își vadă telefonul verificat de frumoasa lui iubită, Bianca Drăgușanu fiind însă șocată să descopere, printre conversațiile milionarului din Giurgiu, o serie de mesaje cât se poate de neplăcute pentru relația ei.

Mai exact, se pare că Gabi Bădălău ar fi avut discuții care depășeau cu mult sfera unei amiciții cu Ema Uta, ba chiar i-ar fi propus senzualei make-up artiste să îl însoțească într-o vacanță fierbinte, în Maldive, loc în care a cucerit-o, de altfel, și pe Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu nu acceptă să fie înșelată

Din acest motiv, susține sursa citată, Bianca Drăgușanu a decis să pună punct relației cu Gabi Bădălău, mai ales că, în ultima vreme, au tot apărut zvonuri că acesta ar avea ”bucurii” și din partea unor alte domnișoare celebre în lumea vieții de noapte bucureștene.

Ba chiar, pentru a-i demonstra lui Gabi Bădălău că este foarte serioasă când vine vorba de ceea ce pretinde de la un bărbat, Bianca Drăgușanu i-ar fi returnat acestuia obiectele pe care le-a primit cadou pe vremea când credea că este singura lui iubire.

ADVERTISEMENT

Și, parcă pentru a-l fierbe mai mult pe Gabi Bădălău, din ”întâmplare” Bianca Drăgușanu s-a văzut, zilele trecute, în București, în zona teraselor de fițe, cu fostul ei soț, Alex Bodi, bărbatul care îi provoca accese de gelozie din cele mai serioase lui Gabi Bădălău.

Bianca Drăgușanu se pregătea de nunta cu Gabi Bădălău

Așa cum FANATIK a relatat în exclusivitate, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău se pregăteau de o nuntă ca în povești, ocoasa divă fiind pregătită să impresioneze la cel de-al treilea mariaj al său.

ADVERTISEMENT

”O rochie o voi cumpăra, va fi de la un designer renumit. O rochie va fi însă, cu siguranță, din colecțiile mele, voi vedea în acel moment care. Nu, încă nu am vorbit despre luna de miere, vom vedea la momentul oportun unde să mergem”, ne spunea de curând, în exclusivitate, Bianca Drăgușanu.

În plus, așa cum a mărturisit chiar Bianca Drăgușanu, sentimentele pe care le avea pentru Gabi Bădălău erau cât se poate de serioase, ea mărturisind, cu ceva vreme în urmă, că era îndrăgostită de milionarul din Giurgiu.

”Gabi este liniștea mea. Am avut probleme în cuplu, am fost și despărțiți vreo 48 de ore, dar acum suntem împreună. Îl iubesc și suntem împreună. (…) Au fost tensiuni din cauza fostului meu soț (Alex Bodi, n. red.). Dar am reușit să le depășim”, mai spunea, pentru FANATIK, Bianca Drăgușanu despre ceea ce simțea pentru Gabi Bădălău.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea...
Ce trebuie să mănânci de Sfântul Ilie ca să atragi norocul și prosperitatea în viața ta
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Scandal imens provocat de un gest al prințului Harry. S-a lăsat cu demisii
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink